Sungate titan yeni cihaz çıkartmış onu anladık.Muhalif değilim ki. Konu hakkındaki mevcut bilgimle ayrışıyorum diyelim.
Mehmet "abi ne demek" demeden olmaz,belki kendi verecek süpriziMuhalif olmaman gerekli aynı Renk aynı takımdayız
Onu daha önce söyledik ama mübarek. O kısmı sürpriz değil ki. Hatta 4k dışında bir cihaz daha çıkartıyor memoli usta. Burada konuşulan cihaza gelen bir özellik. ;)Sungate titan yeni cihaz çıkartmış onu anladık.
Nette arattırsam bilgiye ulaşırım belki uydu alıcı işte öyle çok büyük espirisi yok.
Büyük espri bizde yıldırım ,nette değilSungate titan yeni cihaz çıkartmış onu anladık.
Nette arattırsam bilgiye ulaşırım belki uydu alıcı işte öyle çok büyük espirisi yok.
Özellikleri çok severiz Homatics Type-C Tunere biss key özelliği eklenecekmiş daha kimse bilmiyor bunuOnu daha önce söyledik ama mübarek. O kısmı sürpriz değil ki. Hatta 4k dışında bir cihaz daha çıkartıyor memoli usta. Burada konuşulan cihaza gelen bir özellik. ;)
biss key biz vestelde yıllardır kullanıyoruz ,onlar daha yeni mi çıkartacaklarmış, selamımı söyle onlaraÖzellikleri çok severiz Homatics Type-C Tunere biss key özelliği eklenecekmiş daha kimse bilmiyor bunu
Artık biliyor.Özellikleri çok severiz Homatics Type-C Tunere biss key özelliği eklenecekmiş daha kimse bilmiyor bunu
Bu özel parnak kadar tuner Emmi geliştirmesi daha bitmedi üstüne ekleyipte geliyorlarbiss key biz vestelde yıllardır kullanıyoruz ,onlar daha yeni mi çıkartacaklarmış, selamımı söyle onlara
Tuneri uyumlu hale getirdiler Sayın Emmi ama ana android arayüzüyle uydu alıcı yazılımının uyumunu sağlamak için resmen uydu alıcı yazılımını yeniden icat ediyorlar. ;)biss key biz vestelde yıllardır kullanıyoruz ,onlar daha yeni mi çıkartacaklarmış, selamımı söyle onlara
Bu arada benim hafıza da bu aralar eşekten beter oldu. Neredeyse herşeyi hatırlıyorum. Neden eşek benzetmesi yaptığımı aşağıda anlatacağım;
"Eşeklerin inatçı olarak adlandırılan karakteri çok güçlü bir hafızaya sahip olmaları nedeniyledir. Bir yolda adım kımıldatamadığınız bir eşek varsa bilin ki şu anda olmasa bile geçmişte eşek o yoldan geçmiş, yolda bir sorun, yılan v.b. bir canlı görmüştür. Bunu çok net hatırladığı için o yoldan tekrar ilerlemek istemez."
Ya ümit ,ortalığı karıştırma bakayımArtık biliyor.