Belki üretip satıyordurHayırlı olsun. 20000 watt dediğimiz şey 20 kw. Bir saatte 20 kw yakacak ne var ki evde?

Belki üretip satıyordurHayırlı olsun. 20000 watt dediğimiz şey 20 kw. Bir saatte 20 kw yakacak ne var ki evde?

Diğer sigortalar buatlara dağılır. Birim başına yük yüksek olmayacağı için sıkıntı yaratmaz. Tüm yük girişte toplanacağı için 6 mm ile döver ölmez oldu.@slowfood diğer sigortalara gelenler 2.5mm. Normal değil mi?
O konuda haklı olabilir. Bende pek denk gelmedim 4 mm altına.Başka bir elektrikçi diyor ki ev eski bile olsa ben 4mm kablodan daha ince kablo bağlandığını hiç görmedim diyor.Maalesef ek yapılmış. 1800TL ücret ödedim
Tamamdır Sayın Emmi. Bir isteğiniz var mıdır?Gençler şimdilik erkenden çıkacağım ,ben de reklam arası vereyim( @osmanke ) Size doyum olmaz iyi geceler
![]()
Nereye dostum daha karpuz kesecez yahu reklamlar bitti sen kapattın tv,yiGençler şimdilik erkenden çıkacağım ,ben de reklam arası vereyim( @osmanke ) Size doyum olmaz iyi geceler
![]()

hayırlı geceler sağlıklaSen nerdesin Emmi gececiler hep seni sordu durduBak bak , kim gelir Hollanda'ya mübarek (hani foruma geldiğim belli olsun)
ooo emmim gelmiş. Emmi nerelerdesin sen helvamı kavuracaklardı az kalsın. Sahıpsız bıraktın beniGençler şimdilik erkenden çıkacağım ,ben de reklam arası vereyim( @osmanke ) Size doyum olmaz iyi geceler
![]()

Nasıl kimse yok mübarek yoksa güneş gözlüğü ile mi girdin foruma