Çok şükür onu toparlamış. En son atlattım demişti.Böbreklerini üşütmüştü iyidir inşallah
Sevindim Bu arada yarın elektrik sayacımın kablosunu değiştiriyorum. Altındaki sigortayı Siemens 40 amper aldım C tipi. C tipi sigorta almamın bir sakıncası olur mu?Çok şükür onu toparlamış. En son atlattım demişti.
C tipi normal koşullarda hat üzerinde klima, hidrofor v.b. Demaraj (Kalkış) akımına maruz kalma durumları olan yerlerde kullanılması gerekendir. 2 klima olduğu için 40 amper değeri de bence uygun.Sevindim Bu arada yarın elektrik sayacımın kablosunu değiştiriyorum. Altındaki sigortayı Siemens 40 amper aldım C tipi. C tipi sigorta almamın bir sakıncası olur mu?
Benim hatırladığım kadarıyla Almanya üretimi. Ama yerli üretimi varsa siemens için (Elektrik ürünlerinde) ürün üzerinde yazar. Önemli olan nokta Türkiye' de montajının gerçekleşmesidir. Siemens üretim materyallerini Almanya' dan yönlendiriyor.Eyvallah teşekkür ederim. Sigorta kutusu içindeki diğer sigortalar Siemens 16 amper b tipi. Aslında sayacın altındakini de b tipi alacaktım ancak bulamadım Yine Siemens kaçak akım rolem de var Almanya üretimi. slowfood Siemens sigortalar yerli üretim mi?
Bak bak , kim gelir Hollanda'ya mübarek (hani foruma geldiğim belli olsun )Bende çay yok rakı var, isteyen buyursun