Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Blender önerisi olan var mı 🙂

Evdeki eski blender ile sabun, düş jeli, losyon falan yapıyorum; mutfak kullanımı için bir tane daha blender lazım. Çok üst düzey bir şeye gerek yok, uygun fiyatlı ama çok da dandik olmayan bir şey arıyorum. Set değil de sadece blender lazım 🙂

Blender önerisi olan var mı 🙂

Evdeki eski blender ile sabun, düş jeli, losyon falan yapıyorum; mutfak kullanımı için bir tane daha blender lazım. Çok üst düzey bir şeye gerek yok, uygun fiyatlı ama çok da dandik olmayan bir şey arıyorum. Set değil de sadece blender lazım 🙂
Philips var bizde. En uzun dayanan o oldu. Kullan at için sinbo v.b. Diyecektim ama atacak kadar bile kullanılmıyor. :haha

Kullan at olmasın yaw, orta vadeyi kurtarsın

Kullan at olmasın yaw, orta vadeyi kurtarsın :hihi
Spotçulara bak onlarda hem uygun fiata hemde istediğini bulursun bence :ok :bilmiyom

Spotçulara bak onlarda hem uygun fiata hemde istediğini bulursun bence :ok :bilmiyom
Gezmekten yoruldum Osman abi, bu hafta düğünümüz var, oraya koştur, buraya koştur, onu al, bunu al bitmiyor.

Gezmekten yoruldum Osman abi, bu hafta düğünümüz var, oraya koştur, buraya koştur, onu al, bunu al bitmiyor.
Tamam kardeşim sana uyguna gelir diye düşünmüştüm düğününüz hayırlı olsun :ok

Şunları buldum;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Kullan at olmasın yaw, orta vadeyi kurtarsın :hihi
O zaman Philips' in altına inmeyi tavsiye etmem. Zaten o da dört dörtlük birşey değil. Hatta blender grubunda tüm mekanizması çelik (Redüktör grubu dahil) olan profesyonel seri makinaların dışında alayı bence hikaye. O bahsettiğimiz makinalarda fiyatı dolayısıyla bize mantıksız. Bu arada düğünümüz derken?

Ben kaçar herkese hayırlı geceler

4468859_1c47f.gif

O zaman Philips' in altına inmeyi tavsiye etmem. Zaten o da dört dörtlük birşey değil. Hatta blender grubunda tüm mekanizması çelik (Redüktör grubu dahil) olan profesyonel seri makinaların dışında alayı bence hikaye. O bahsettiğimiz makinalarda fiyatı dolayısıyla bize mantıksız. Bu arada düğünümüz derken?
O fiyatları vermem imkansız üstadım 🙂 Ben King'e doğru hallendim ama 100% karar vermedim. Açıkçası evdeki Fakir marka ürün de çok kaliteli bir şey değil ama iyi idare etti. Bunlarda watt gücü önemli mi yoksa tv piyasasındaki havada uçuşan''Hz'' değerlerine mi benziyor 🙂

Kız biraderi evlendiriyoruz.

O fiyatları vermem imkansız üstadım 🙂 Ben King'e doğru hallendim ama 100% karar vermedim. Açıkçası evdeki Fakir marka ürün de çok kaliteli bir şey değil ama iyi idare etti. Bunlarda watt gücü önemli mi yoksa tv piyasasındaki havada uçuşan''Hz'' değerlerine mi benziyor 🙂

O ürünler zaten uç olan örneklerdi üstadım. Yukarıda bahsettiğim tamamen çelik olanlar. Aşağıda bahsettiğim ürüne örnek fiyat var;

Bu 400w ben bunun 500w olanını yanlış hatırlamıyorsam bimden almıştım. Watt konusu gerçekten P.M.P.O. ses gibi birşey. 400w philipsin torku, karıştırma performansı üzerinde 1000 2000 w yazanlardan çok daha iyi. (Bir de sinbo 1500 watt var.) Hatta alırken ben de tereddütte kalmıştım. Yedek diye aldım, iyi ki almışın diyorum.

Allah sinerli geçinceme versin. Hepinize hayırlı olsun inşallah.

King alma çok kalitesiz

Geri
Üst Alt