teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ne o "kara göründüüüüü" der gibiTam Emmi huu neredesin yazacaktım Emmi göründü
Ne o "kara göründüüüüü" der gibiTam Emmi huu neredesin yazacaktım Emmi göründü
Emmi 1 sene kadar Bayram yok biraz rahat edersin seneye tekrar Bayram telaşı başlarTam tersi sevgili osmanke, bu bayram herkes evindeydi ,bizim hanım en küçükleri olduğundan bu gün tamamladık bayramı ve yeni geldik eve sayılır ,gez gez yoruldum,erken çıkacağım zaten,başım ağrıyor artık iyice.
ooo bu sıcakta gezmekte çok yorucu dostum çok geçmiş olsun valla bizde evde hasta olunca birde en büyük bizde biz hiç bir yere çıkmıyoruz anca market,pazar kısa koşuTam tersi sevgili osmanke, bu bayram herkes evindeydi ,bizim hanım en küçükleri olduğundan bu gün tamamladık bayramı ve yeni geldik eve sayılır ,gez gez yoruldum,erken çıkacağım zaten,başım ağrıyor artık iyice.
Yani iyi insan tam lafın üzerine gelirmiş Emmi hoşgeldin..Ne o "kara göründüüüüü" der gibi
Sorma ya,gitmesen tavır koyuyorlar ,artık karı-koca dolaştık durduk bir de biri anyada biri Konyada oturunca anla artık bizim durumuooo bu sıcakta gezmekte çok yorucu dostum çok geçmiş olsun valla bizde evde hasta olunca birde en büyük bizde biz hiç bir yere çıkmıyoruz anca market,pazar kısa koşu
Teşekkür ederim yıldırımYani iyi insan tam lafın üzerine gelirmiş Emmi hoşgeldin..
Zaten yorgunluktan "dan vermedi" yazmışım,zam olacaktı oBaşkan sermayesi kurtarmıyor diyor ne yapalım diyor
memur ve emekli zamları belli olsun ondan sonraZaten yorgunluktan "dan vermedi" yazmışım,zam olacaktı o
Daha denize açılmadım ki karaya vurayımoooo emmi karaya vurmuş
Emekli'ye zam yok Emmi agi ile senin maaş arası baya açılmıştır agi senede 2 defa zam almaya başladı emekli maaşı ile aradaki fark 300-500 TL civarıdı eskiden şimdi 3-5K fark var Emekliyi sömüren bir sistem ortaya çıktı agi'ye zam gelince herşeye ona göre zam geliyor emekliye gelince Devlet ortada yok.Zaten yorgunluktan "dan vermedi" yazmışım,zam olacaktı o