Hani akbank reklamı vardı eskiden ,iki ihtiyar karşılaşıyorlardı biri diğerine "nereye" diyordu o da "akbanka" diye cevap veriyordu ,o reklamdakilere benzedik iyi miyukardaki mesajları gördüm emmi yattı diyordu ondan dedim,di![]()
![]()

Hani akbank reklamı vardı eskiden ,iki ihtiyar karşılaşıyorlardı biri diğerine "nereye" diyordu o da "akbanka" diye cevap veriyordu ,o reklamdakilere benzedik iyi miyukardaki mesajları gördüm emmi yattı diyordu ondan dedim,di![]()
![]()

Üç ihtiyar anlıyoruz biz birbirimiz Sayın Emmi.Hani akbank reklamı vardı eskiden ,iki ihtiyar karşılaşıyorlardı biri diğerine "nereye" diyordu o da "akbanka" diye cevap veriyordu ,o reklamdakilere benzedik iyi mi![]()

Sen de kendine ihtiyar dersenÜç ihtiyar anlıyoruz biz birbirimiz Sayın Emmi.![]()

Ama benim ihtiyarlığım tescilli Sayın Emmi.Sen de kendine ihtiyar dersen![]()
Hele ki sizin yanınızda beni gören biri de kesinlikle bana ihtiyar diyecektir. 
Üstadım canları sağolsun. Biz de tabii öyledir der geçeriz. (Sayın Emmi aklıma az önceki mesaj geldi, "yardım edecekseniz her halükarda edersiniz, edin bakayım.")yahu arkadaşlar ne yaşlısı biz gençlere 5 basarız bu halimizle bunların burunları yere düşse almaya üşenirler be bişey söyledinmi,de sen yaşlısın anlamassın derler![]()
![]()

inşallah diyelim torun var yoksa gitmem,de onu biraz ormanda gezdiririm haydi hayırlı gecelertüm dostlara 

Ooooo. Sayın Emmi. Biz mi gelelim, siz mi gelirsiniz? Sanırım biz ömrü hayatımızda Floryalarda kahvaltı yapamayız. Eh ne diyelim Afiyet olsun şimdiden.Arkadaşlar bana müsade sabah erken kaldıracak bizimkiler sabah illa gidelim floryada kahvaltı yapalım dediler tabii beni kaldırabilirlerse![]()
![]()
![]()
inşallah diyelim torun var yoksa gitmem,de onu biraz ormanda gezdiririm haydi hayırlı gecelertüm dostlara
![]()
![]()

Arkadaşlar bana müsade sabah erken kaldıracak bizimkiler sabah illa gidelim floryada kahvaltı yapalım dediler tabii beni kaldırabilirlerse![]()
![]()
![]()
![]()
Florya beni aşar ,yarın biz de Manisa'ya gideceğiz bacanaklara ama kahvaltıya değilOoooo. Sayın Emmi. Biz mi gelelim, siz mi gelirsiniz? Sanırım biz ömrü hayatımızda Floryalarda kahvaltı yapamayız. Eh ne diyelim Afiyet olsun şimdiden.![]()

Biz teşekkür ederiz ,artık birer şey linki verir bizeha bu arada karakuşla konuştum eksik varsa bildirin anca şubat ayını kurtarabildim kusura bakmasınlar dedi sizede teşekkür etti mesajınızın altında görebilirsiniz![]()

Buralarda bi biz kaldık yani. Açıkçası bayağı sıkıldım, benim de çocukları en azından anneannelerine götüresim var da 8. katta olmaları çok canımı sıkıyor, korkutuyor.Florya beni aşar ,yarın biz de Manisa'ya gideceğiz bacanaklara ama kahvaltıya değil![]()
Asansör vardır ,balkonda koruma yoksa Allah korusun,çocuklar bir yolunu bulup sandalye falan çıkıp sarkmasınlar aşağıya,ama gitmekte fayda varBuralarda bi biz kaldık yani. Açıkçası bayağı sıkıldım, benim de çocukları en azından anneannelerine götüresim var da 8. katta olmaları çok canımı sıkıyor, korkutuyor.
sen de git hafta sonu kal mesela