Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saat 01:22 itibari ile :

byalo-472.png
Sayın Emmi. Bu rakam gerçek rakamın tam yarısı. Tam hemde. :rant1

5be554c61518a4f7346ebd1ff5920add--pictures-humor8f87eb319a599155.jpg

Yok valla. Psikolojimde hiçbirşey yok. Afedersiniz de kendi düşene ağlayacak kadar gücüm enerjim kalmadı. Sadece bugün dolu ve kova boşalması yaşadık. Hiç olmayacak yerlere su girdi. Malzemeleri kurutmakla uğraşıyorum. :haha :haha :haha

Yok valla. Psikolojimde hiçbirşey yok. Afedersiniz de kendi düşene ağlayacak kadar gücüm enerjim kalmadı. Sadece bugün dolu ve kova boşalması yaşadık. Hiç olmayacak yerlere su girdi. Malzemeleri kurutmakla uğraşıyorum. :haha :haha :haha
Zengin adam bile ne yapacağını şaşırmışsa ben ne yapayım o zaman ,baksana ha bire foto doldurdu ortalığı,yazmaya bile mecali kalmamış :haha1

Nabayım beya baksananıza şu insanların haline fakirliklerine seviniyorlar,nasıl koyduk diye ne diyeyim allah akıl,fikir versin :bilmiyom :sopa1:sopa1

Nabayım beya baksananıza şu insanların haline fakirliklerine seviniyorlar,nasıl koyduk diye ne diyeyim allah akıl,fikir versin :bilmiyom :sopa1:sopa1
Desene telefonuma nano cam taktıramayacağım ,nano cama 300 tl istemişti şimdilerde 500 olur artık:durt

Eh işleri de hafiflettim. Artık uyuma zamanı geldi. Sabah ola hayrola. Herkese sağlıklı, (bugün başka birşey yazmaya elim varmadı kusuruma bakmayın.) uykular.

myavu-myavumon8cc3bb5aaa80cb8b.gif

Geri
Üst Alt