Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunu arkadaşa söylediğimde bana "asla inanmazlar alo" demişti zaten ,hazırlıklıydım :hihi
Hatta annem rahmetli ne kızmıştı o arkadaşa (dedim ya herkesin lakabı var diye) lakabınla seslenip atmıştı fırçasını :haha1
Abi yıktın beni. Direk uyku moduna alman çok iyi :D:DD:D
Mekan cennet..

Ne kadar sürüyordu abi muhabbet :))
O gün düğün başlamadan gitmiştim arkadaşı almaya ,genelde 20:00 başlardık ,bittiğinde bizi almaya gelmişler ,sanırım saat 24:00 olabilir :)
Hesapla artık sen :hihi

Bu arada tarık ,ne zaman bir araya gelsek öncelikli konu bu oluyor biliyormusun ,hatta ilk soru "hala bira yok mu" oluyor :haha1

O gün düğün başlamadan gitmiştim arkadaşı almaya ,genelde 20:00 başlardık ,bittiğinde bizi almaya gelmişler ,sanırım saat 24:00 olabilir :)
Hesapla artık sen :hihi
:D :D Kadroyla birlikte efsane videolar çıkarmışşş ilterişe yalnız.

:) :) Kadroyla birlikte efsane videolar çıkarmışşş ilterişe yalnız.
Hiç birisi çalmıyor artık ,bir ara deneyelim denilmişti ,hatta Karşıyaka'da bir restoranda olacaktı (3 sene önce) ,en yaşlı olanımız "yapamayız,hepimiz körelmişizdir" demişti ,şimdi 68-70 vardır yaşı :)

Hiç birisi çalmıyor artık ,bir ara deneyelim denilmişti ,hatta Karşıyaka'da bir restoranda olacaktı (3 sene önce) ,en yaşlı olanımız "yapamayız,hepimiz körelmişizdir" demişti ,şimdi 68-70 vardır yaşı :)
Hey maşalllah.. Bi ekşın şart abi size :)

Abi bu senin kaderin olmuş :kiskis
Umarım alkol ile alakalı yazarım yakında tekrar :)

Hey maşalllah.. Bi ekşın şart abi size :)
İçimizde en gencimiz 60 doğumlu ,sonra ben geliyorum 59 doğumlu :) ,diğerleri bizden çok büyükler ,en büyüğümüz zaten meşhurdur ,Kıbrıs'lı bir kadın sanatçının gitaristiydi.Neler çektik neler ondan :haha1

İçimizde en gencimiz 60 doğumlu ,sonra ben geliyorum 59 doğumlu :) ,diğerleri bizden çok büyükler ,en büyüğümüz zaten meşhurdur ,Kıbrıs'lı bir kadın sanatçının gitaristiydi.Neler çektik neler ondan :haha1
Dağ devirirsiniz abi siz :) Kara kutu gibisin ama abi ucundan gösteriyon devamı şifreli :)

Geri
Üst Alt