Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kediler anladı sanırım olayı... Sıra koyunlarda. ?

Kediler anladı sanırım olayı... Sıra koyunlarda. ?

ötekileştirme, aşağılama ve küçük görmeye neden olacak ifadeler yakışmıyor sana hocam..

Herkesin siyasi görüşüne saygı duymak lazım, x partisine oy verene koyun denirse, y partisine oy verenede başka bir şey derler, bunun sonu yok.. heleki böyle bir ortamda..

ötekileştirme, aşağılama ve küçük görmeye neden olacak ifadeler yakışmıyor sana hocam..

Herkesin siyasi görüşüne saygı duymak lazım, x partisine oy verene koyun denirse, y partisine oy verenede başka bir şey derler, bunun sonu yok.. heleki böyle bir ortamda..
Haklısın hocam, fakat bu şekildeki bakış açısını başlatan ben değilim... Bana nasıl tavır alınırsa, o şekilde karşılık veririm. Durduk yere bu tarzı seçmedim. :cigara

Soba yakmakla uğraşıyorum ,yakamadım bir türlü ,sinir etti bugün :hihi

Çıtır çutur odunların sesi kulağıma geldi :)

Çıtır çutur odunların sesi kulağıma geldi :)
Daha yanmadı,anca tutuşuyor sevgili tarık uğur,ama tek kelimeyle mükemmel ,çocukluğumu yaşatıyor ,dün kestane baktım bulamadım tabii ,fakat başka bir şey düşünüyorum şimdi hele ısınsın bakayım :)

Daha yanmadı,anca tutuşuyor sevgili tarık uğur,ama tek kelimeyle mükemmel ,çocukluğumu yaşatıyor ,dün kestane baktım bulamadım tabii ,fakat başka bir şey düşünüyorum şimdi hele ısınsın bakayım :)
Çayı koyacan üstüne yanında uyuyakalacan :))

Kolay gelsin ?

Mantar mı yaptın abi? :alala

Geri
Üst Alt