Kediler anladı sanırım olayı... Sıra koyunlarda. ?
Haklısın hocam, fakat bu şekildeki bakış açısını başlatan ben değilim... Bana nasıl tavır alınırsa, o şekilde karşılık veririm. Durduk yere bu tarzı seçmedim.ötekileştirme, aşağılama ve küçük görmeye neden olacak ifadeler yakışmıyor sana hocam..
Herkesin siyasi görüşüne saygı duymak lazım, x partisine oy verene koyun denirse, y partisine oy verenede başka bir şey derler, bunun sonu yok.. heleki böyle bir ortamda..
Daha yanmadı,anca tutuşuyor sevgili tarık uğur,ama tek kelimeyle mükemmel ,çocukluğumu yaşatıyor ,dün kestane baktım bulamadım tabii ,fakat başka bir şey düşünüyorum şimdi hele ısınsın bakayımÇıtır çutur odunların sesi kulağıma geldi
Çayı koyacan üstüne yanında uyuyakalacan )Daha yanmadı,anca tutuşuyor sevgili tarık uğur,ama tek kelimeyle mükemmel ,çocukluğumu yaşatıyor ,dün kestane baktım bulamadım tabii ,fakat başka bir şey düşünüyorum şimdi hele ısınsın bakayım
Çay değil de ,düşündüğümü yaptım amaÇayı koyacan üstüne yanında uyuyakalacan )
Teşekkür ederim sevgili baysui,gerçi zor oldu ama gecenin 01rinde yandı çok şükür,birkaç gün daha yansa bana yeter ,evdetemel olmadığndan acaip rutubet ve soğuk ki bugün yaz havası gibiydi dışarısıKolay gelsin ?
Walla Tüm samimiyetimle söylüyorum rüyamda gördüm odunlu sobayı.Soba yakmakla uğraşıyorum ,yakamadım bir türlü ,sinir etti bugün
Mantar mı yaptın abi?Daha yanmadı,anca tutuşuyor sevgili tarık uğur,ama tek kelimeyle mükemmel ,çocukluğumu yaşatıyor ,dün kestane baktım bulamadım tabii ,fakat başka bir şey düşünüyorum şimdi hele ısınsın bakayım
Hep kendisine pişirsin zaten.Akıllarda tek soru sobada ne pişti teraspy