Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sana 2 gün önce yaşadığım olayı yazayım : Benim emekli promisyonum o gün bitti, bankaya gittim ,bana illa kredi kartı (afedersin) kakalamaya kalkıyordu,kaç kere söyledim "ben kredi kartı istemiyorum" diye.Baktım olmayacak bu sefer ingilizce söyledim, kız şaşırdı yüzüme bakarken "eee,Türkçe söyledim anlamadın bari ingilizce söyleyeyim anlamışındır, hesabımı kapatın banka değiştireceğim hemen"dedim. İyice şok oldu kızcağız :) Tamam amca hemen yapıyorum işlemini dedi ve yaptı.Almadım kredi kartlarını yani :) Ama ilginç olan bana "amca herkes alıyor bunu sen de alabilirsin bir gün" dedi.

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,141
60
Sana 2 gün önce yaşadığım olayı yazayım : Benim emekli promisyonum o gün bitti, bankaya gittim ,bana illa kredi kartı (afedersin) kakalamaya kalkıyordu,kaç kere söyledim "ben kredi kartı istemiyorum" diye.Baktım olmayacak bu sefer ingilizce söyledim, kız şaşırdı yüzüme bakarken "eee,Türkçe söyledim anlamadın bari ingilizce söyleyeyim anlamışındır, hesabımı kapatın banka değiştireceğim hemen"dedim. İyice şok oldu kızcağız :) Tamam amca hemen yapıyorum işlemini dedi ve yaptı.Almadım kredi kartlarını yani :) Ama ilginç olan bana "amca herkes alıyor bunu sen de alabilirsin bir gün" dedi.
İyi yapmışsın beni 15 günde bir tlf,la arıyorlar işte şu kredi kartını verelim bu krediyi verelim bu kadar avantajınız olacak hayır diyorum neden istemiyorsun diye soruyor çünkü orda görüyor benim hiç kredi kartı kullanmadığımı aktif olanları,da zaten bankaya gidip kapattırdım boşuna bana kredi kartı göndermeyin dedim ben sadece nakit kullanıyorum dedim gittiği yere kadar şimdi devlet bunlar zarar etmeye başladılar ya nakit alışverişi yasaklamaya çalışıyor milleti bunlara mecbur bıraktırıyor bunlar milletin düşmanı kardeşim kimden nasıl vergi alırız nasıl cebindeki parayı alırız,da muhtaç hale getiririz diye çalışıyorlar lanet olsun bunların yöneteceği ,,, insanları sömüre,sömüre ne hale getirdiler tr,yi :bilmiyom

Geri
Üst Alt