Eyvah,eyvah yarın fırçayı gör tobacco bak neler diyecek
birazdan yola çıkacağız abim döndüğümüzde hesaplaşırız :Diyemez ,bir hafta yok çünkü
Bize bir şey olmazSavaş kapıda yine abd habire körüklüyor ortalığı bakalım ne olacak olan yine bize olur kimseye bişey olmaz en çok etkilenen tr olur bence
Gelmeyeyim oraya Hayırlı yolculuklar sağ salim gidin gelinbirazdan yola çıkacağız abim döndüğümüzde hesaplaşırız :
allahrazı olsun abim iyi geceler osman dayıGelmeyeyim oraya Hayırlı yolculuklar sağ salim gidin gelin
İyi geceler tobaallahrazı olsun abim iyi geceler osman dayı
Sen öyle san bak ekonomi nasıl etkilenecek en çok bu işe bence patronlar sevinecek bak savaş var mal satamıyoruz iş yok para akışı durdu falan bahane hazır işçi çıkarmaya başlayacaklar devlet zaten ne işçiyi,ne emekliyi sallamıyorBize bir şey olmaz
hayırlı geceler hayırlı yolculuklarınız olsun selametle kusura bakma biz latife yapıyoruz selam ve sevgilerimizleallahrazı olsun abim iyi geceler osman dayı
Ondan dedim "bize bir şey olmaz" diyeSen öyle san bak ekonomi nasıl etkilenecek en çok bu işe bence patronlar sevinecek bak savaş var mal satamıyoruz iş yok para akışı durdu falan bahane hazır işçi çıkarmaya başlayacaklar devlet zaten ne işçiyi,ne emekliyi sallamıyor
öyle değil bizden birşey olmaz yani cacık,macıkOndan dedim "bize bir şey olmaz" diye
İyi yapmışsın beni 15 günde bir tlf,la arıyorlar işte şu kredi kartını verelim bu krediyi verelim bu kadar avantajınız olacak hayır diyorum neden istemiyorsun diye soruyor çünkü orda görüyor benim hiç kredi kartı kullanmadığımı aktif olanları,da zaten bankaya gidip kapattırdım boşuna bana kredi kartı göndermeyin dedim ben sadece nakit kullanıyorum dedim gittiği yere kadar şimdi devlet bunlar zarar etmeye başladılar ya nakit alışverişi yasaklamaya çalışıyor milleti bunlara mecbur bıraktırıyor bunlar milletin düşmanı kardeşim kimden nasıl vergi alırız nasıl cebindeki parayı alırız,da muhtaç hale getiririz diye çalışıyorlar lanet olsun bunların yöneteceği ,,, insanları sömüre,sömüre ne hale getirdiler tr,yiSana 2 gün önce yaşadığım olayı yazayım : Benim emekli promisyonum o gün bitti, bankaya gittim ,bana illa kredi kartı (afedersin) kakalamaya kalkıyordu,kaç kere söyledim "ben kredi kartı istemiyorum" diye.Baktım olmayacak bu sefer ingilizce söyledim, kız şaşırdı yüzüme bakarken "eee,Türkçe söyledim anlamadın bari ingilizce söyleyeyim anlamışındır, hesabımı kapatın banka değiştireceğim hemen"dedim. İyice şok oldu kızcağız Tamam amca hemen yapıyorum işlemini dedi ve yaptı.Almadım kredi kartlarını yani Ama ilginç olan bana "amca herkes alıyor bunu sen de alabilirsin bir gün" dedi.