teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bu gün biraz erken çıkacağım diye yazıyordum ki sevgili osmanke'de geldi ama geç geldi
Yarın 07 de kalkacağım, yine uzun yol varmış belki gece 22 gibi dönerimKarpuz kesecektik hani nereye
Bu gün biraz erken çıkacağım diye yazıyordum ki sevgili osmanke'de geldi ama geç geldi
Yarın 07 de kalkacağım, yine uzun yol varmış belki gece 22 gibi dönerimKarpuz kesecektik hani nereye
sabah erken kalkıp sabah kardiyosu yapacağız haydi yatağa
oo forum sahibi sota abimizde burdaymışsabah erken kalkıp sabah kardiyosu yapacağız haydi yatağa
nasılsın abim görüşmeyelisabah erken kalkıp sabah kardiyosu yapacağız haydi yatağa
Hayırlı geceler allah rahatlık versin karpuz diyarbakır olsunGeldiğimde karpuzu keseriz ,peynirle süper olur herkese iyi geceler diliyorum
Gelirken getiririm ,ama peynir de İzmir tulum olsun ,bir de taze ekmekHayırlı geceler allah rahatlık versin karpuz diyarbakır olsun
Gelirken getiririm ,ama peynir de İzmir tulum olsun ,bir de taze ekmekHayırlı geceler allah rahatlık versin karpuz diyarbakır olsun
Eyvah yandık yakalandık ama biz gece kuşuyuz onun için sakınca yık diye biliyorum iyi geceler sotasabah erken kalkıp sabah kardiyosu yapacağız haydi yatağa