altındaki kırmızı yazıyı nasıl yaptınVe ben kaçar artık Yarın 485 km yol var
sorun tam olarak nedir.? VPN kullanıyorsan güvenlik duvarı sorun çıkarıyor olabilir.sota abi forum sunucularına biraz ram takviye edelim bende çöküyor bazen
Abi bazen telefonda bazen PC de böyle takılıyor aç kapa yapmam lazım (Bilgisayar ve telefon üst düzey cihazlar cihazlardan kaynaklanan birşey değil)sorun tam olarak nedir.? VPN kullanıyorsan güvenlik duvarı sorun çıkarıyor olabilir.
Vpn kullanmıyorum direk kendi İnternet ağimdan giriyorumsorun tam olarak nedir.? VPN kullanıyorsan güvenlik duvarı sorun çıkarıyor olabilir.
Öğrendiğim iyi oldu. Bazan Tor kullanıyorum, o zamanlarda foruma girmeğe uğraşmamsorun tam olarak nedir.? VPN kullanıyorsan güvenlik duvarı sorun çıkarıyor olabilir.
sunucu bazında tüm servis modüllerini yeniden başlatıp, önbelleği temizliği yaptım.Öğrendiğim iyi oldu. Bazan Tor kullanıyorum, o zamanlarda foruma girmeğe uğraşmam
teşekkür ediyorumsunucu bazında tüm servis modüllerini yeniden başlatıp, önbelleği temizliği yaptım.
Televizyon Teknisyeni,
Bence konu Açsan daha iyi olur daha fazla kişi görürSevgili üstadlarım öncelikle iyi akşamlar yeni konu açarak konu kalabalığı yapmak istemedim.
Bulunduğum bölgede elektrikler sürekli dalgalanma ve kesinti oluyor yeni bir tv aldım azımsanmayacak bir fiyata ups online yada line interactive , regülatör, akım korumali piriz ne almam gerekiyor
yüksek alçak akım koruma sigortası takacaktım ancak askeriyenin misafirhanesinde kalıyorum sigorta panosuyla oynama ihtimalim yok
Bütçe sorununuz yoksa OnlineSevgili üstadlarım öncelikle iyi akşamlar yeni konu açarak konu kalabalığı yapmak istemedim.
Bulunduğum bölgede elektrikler sürekli dalgalanma ve kesinti oluyor yeni bir tv aldım azımsanmayacak bir fiyata ups online yada line interactive , regülatör, akım korumali piriz ne almam gerekiyor
yüksek alçak akım koruma sigortası takacaktım ancak askeriyenin misafirhanesinde kalıyorum sigorta panosuyla oynama ihtimalim yok
Onlinede sürekli fan sesi olmuyor muBütçe sorununuz yoksa Online
Sakınan göze çöp batar delerElektronik konusunda aşırı takıntılıyım en kusursuzu benim olsun derim hep ama nedense hep başıma iş açılıyor ve mutlaka bir problemi olan ürün denk geliyor şansıma ) bu durumu aşmak istiyorum ama aşamıyorum öyle işte maksat muhabbet olsun