teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Gördüm, iyi yapmışın, o da takp edilmeyi çok severOsman abimi hemen takibe aldım
Gördüm, iyi yapmışın, o da takp edilmeyi çok severOsman abimi hemen takibe aldım
Onun gibi saygı değer yardım etmeyi seven insanlar takip edilmeyi hak ediyorGördüm, iyi yapmışın, o da takp edilmeyi çok sever
Kesinlikle böyle ,ama tobaya da helal olsun*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ben aydınlatamam,Toba napti beni aydinlatabilecek yokm7
O kadar çok açık vermişin ki , dönmemesi imkansızZaten mikrofon önerisi İstiyorum konu mikrofondan benim biyogrofime dönüyor
Ben ünlü olmayı severim ay sıralamasında en başa çıkmak için merak ettiğim herşeyi soruyorumO kadar çok açık vermişin ki , dönmemesi imkansız
Farklı mecralara gidiyor aslında, sen de fark ediyorsundur,bu "merak" olayını açmış benceBen ünlü olmayı severim ay sıralamasında en başa çıkmak için merak ettiğim herşeyi soruyorum
Bunları anlayamadımOrasını bilmiyorum ben yeni öğrendiğim bilgilere ve kurduğum arkadaşlıklara bakıyorum
Ben kimsenin aklına gelmeyecek konuları merak edip arastirabiliyorum araştırmalarım için 3 4 adet forumda üyeyim
Ve çoğu zaman tek bilgisayarda kullanmıyorum araştırmalar için 2 adet bilgisayar kullanıyorum bir konu hakkında bir siteden okurken aynı konu hakkında başka sitedende bilgi okuyorum