Maksat muhabbet olsun ...

Televizyon Teknisyeni Çevrimdışı
20 Mar 2022
325
20
Teraspy abi flash bellekleri çalıştırmanın bir yolu yokmu tamir flan çöpe atmak istemiyorum yaklaşık 7 yıllık bir geçmişimiz var flash belleklerimle onları çok seviyorum az bilgisayara yazılım atmadık flash belleklerimle 😂

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,174
60
Oooo, sevgili osmanke, hoşgeldin ,bu gün geç geldin sanki biraz tam da çıkmaya hazırlanıyordum :)
Hoşbuldum biliyorsun bugün bi karaköy yapıp geldim yanımda arkadaş,da olunca onun işlerini,de hallettik ama gez,gez bayağı yorulduk tv karşısında biraz keyif yaptım dinlenme yani havaları,da biliyorsun sıcak yoruyor insanı gerçi bugün biraz serindi ama hafif yağmur geçişi oldu sonrasında tekrar sıcak bastı eve gelmemiz 17,00 oldu tam 7500 adım atmışız bir haftalık yürüyüş :haha1 :bye

20 Mar 2022
325
20
Hoşbuldum biliyorsun bugün bi karaköy yapıp geldim yanımda arkadaş,da olunca onun işlerini,de hallettik ama gez,gez bayağı yorulduk tv karşısında biraz keyif yaptım dinlenme yani havaları,da biliyorsun sıcak yoruyor insanı gerçi bugün biraz serindi ama hafif yağmur geçişi oldu sonrasında tekrar sıcak bastı eve gelmemiz 17,00 oldu tam 7500 adım atmışız bir haftalık yürüyüş :haha1 :bye
Osman abim seninle buluşup çay içmek bile isterim çok saygı değer ve sevecen bir abimizsin bana hemen konuma yardımcı olmaya geldin ve benim bu çok hoşuma gitti

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben de bu gün yürüdüm bol bol, arkadaşa gittim ama burası da sıcak, aşağılarda nem daha çok felaket yapıyor böylece :), ben erkenden geldim saat 18:30 gibi evdeydim :)

20 Mar 2022
325
20
Kendin yazmışsın zaten "bozulan usb bellek" diyerek ,bunu okutan birisinin olacağını sanmıyorum,ben okutamadım çünkü ,ucuz bellekler bozulduğunda yapılması imkansız.
Bence hersey için bir şans vardır çünkü ben yaklaşık 10 senedir aynı bilgisayarı kullandım sürekli update ederim değiştirdim ram ilave ettim Xp 7 8 8.1 10 işletim sistemlerini kurdum ve hala çalışıyor ama emekliye ayırdım yeni bilgisayara gectigim için

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bence hersey için bir şans vardır çünkü ben yaklaşık 10 senedir aynı bilgisayarı kullandım sürekli update ederim değiştirdim ram ilave ettim Xp 7 8 8.1 10 işletim sistemlerini kurdum ve hala çalışıyor ama emekliye ayırdım yeni bilgisayara gectigim için
Usb bellek pc gibi değildir ,teknisyen olarak bilmen lazım :ok

20 Mar 2022
325
20
Hadi osmanke osmanke iyisin ,çayı da kaptın sayılır :hihi
Çay dediğin nedirki önemli olan kazanılan dostluklar bunlar daha önemli detaylar

Usb bellek pc gibi değildir ,teknisyen olarak bilmen lazım :ok
Evet biliyorum ama ben yinede umudumu kesmek istemedim

Çay dediğin nedirki önemli olan kazanılan dostluklar bunlar daha önemli detaylar

Evet biliyorum ama ben yinede umudumu kesmek istemedim
Belki bir yöntemle çalıştıran bir arkadaş olmuştur forumda

Geri
Üst Alt