Personel az dedik, katlandık zulme, şimdi sayı arttı yine zulüm var, Allah'a havale ediyorum, müslüman geçinen, vicdansız, ahlaksız, hırsız uğursuzları...Aklim almiyor sizin duzeni. (aliyorda kabullenemiyorum)
personeli yildirmak biktirma icin mucadele veriyorlar sanki.
Personel az dedik, katlandık zulme, şimdi sayı arttı yine zulüm var, Allah'a havale ediyorum, müslüman geçinen, vicdansız, ahlaksız, hırsız uğursuzları...
Gece uyayabilen herkese Cumleten gunaydin.Günaydınlar Cümleten
bu dünyada EN iyisimi zengin olmak ekmek elden su gölden olcak büyük bir işletme sahibi olcan işlerde tıkırında oohh missGece uyayabilen herkese Cumleten gunaydin.
Bilâkis zengin insanlar paralarinin değerini korumak, miktarını arttırmak içinbu dünyada EN iyisimi zengin olmak ekmek elden su gölden olcak büyük bir işletme sahibi olcan işlerde tıkırında oohh miss
Aynen ustacımBilâkis zengin insanlar paralarinin değerini korumak, miktarını arttırmak için
7-8 saat olan uyku vaktinin çok altında uyurlar.
Bilâkis zengin insanlar paralarinin değerini korumak, miktarını arttırmak için
7-8 saat olan uyku vaktinin çok altında uyurlar.
Tünaydın bendenGünaydınlar Cümleten
Gerektigi kadar vitamin,minarel,element,UYKU almiyoruz.ustalar insanlara yaşlandım diyorum gençsin diyorlar sizce yaşlılık yaşla alakalımı illaki ?
doğru vallahi çalışan demir pas tutmaz E birazda Ado ustamızı örnek alalımGerektigi kadar vitamin,minarel,element,UYKU almiyoruz.
Bunlara ek olarak hareketli yasam tarzindan uzaklastigimiz icin. Vucut hantallasiyor.
enerjimiz ve modumuz dusuyor.
Çalışan Demir Işıldar.
ben bütün gün vitamin minerallerin içendeyim almam gerek aslındaGerektigi kadar vitamin,minarel,element,UYKU almiyoruz.
Bunlara ek olarak hareketli yasam tarzindan uzaklastigimiz icin. Vucut hantallasiyor.
enerjimiz ve modumuz dusuyor.
Çalışan Demir Işıldar.