Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
O zaman ben de kaçarbu muhabbetin sonu hiç iyi yerlere gitmiyor ben yatıyorum hadi iyi geceler
Herkes Allah'a emanet olsun
O zaman ben de kaçarbu muhabbetin sonu hiç iyi yerlere gitmiyor ben yatıyorum hadi iyi geceler
Çukurovanın adamı birbaşkaAbicim Hataya Beklerim Baştacısınız İnşallah Arkadaşlar sizleride beklerim sizlere meşhur tepsi kebabımızdan ikramda bulunmak isterim
Sende AbicimO zaman ben de kaçar
Herkes Allah'a emanet olsun
The Emmi kabul et artik. EhtiyarladinYav bir çıktım geldim ortalık toz duman ,oscam ile alakalı film çektim tvden,bu sadece debianda oluyor,centosa kurmadım ekran filmi çekmeyi,eve döneyim yayınlarım youtubede sonrada paylaşırım ?
çoktannnnn bana otobüste yer veriyorlar,amca buyur diyeThe Emmi kabul et artik. Ehtiyarladin
hizimiza yetisemiyorsun
vallahi bende de aynı durum mevcutAlçak basınç alanı gibiyiz. Fırtınalar,Sorunlar,Stress üstümüze üstümüze geliyor.
Biz hariç herkes normal demekkivallahi bende de aynı durum mevcut
Hayırlı Akşamlar Ustalar Nasılsınız Keyifler Nasıl
Alçak basınç alanı gibiyiz. Fırtınalar,Sorunlar,Stress üstümüze üstümüze geliyor.
Biz hariç herkes normal demekki
Son ses müzik dinlemeyi özledim,şu seçim bitse de gidip hem iş yapsam hemde müzik dinlesem,yani keyifler güzel,hayat güzel,herşey güzelPazartesi günü iyi olmayı umut ediyorum
inşallah Ado HocamPazartesi günü iyi olmayı umut ediyorum