Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,359
Koro bogazinda kalmasin, afiyet olsunGünaydınlar cümleten ya ne güzel olurdu şimdi varya havada güzel
Koro bogazinda kalmasin, afiyet olsunGünaydınlar cümleten ya ne güzel olurdu şimdi varya havada güzel
buyrun beraber olsunKoro bogazinda kalmasin, afiyet olsun
Lokmayi yedin bitirdin. 70dakika Sonra gel buyur beraber olsun de.buyrun beraber olsun
canın sağolsun ısmarlarız ustacımLokmayi yedin bitirdin. 70dakika Sonra gel buyur beraber olsun de.
Notumu alayim bir koseye hakkim baki kalsin.canın sağolsun ısmarlarız ustacım
off vallahi çok severim ya acılı böyle bol soslu vallahi canım çekti bakNotumu alayim bir koseye hakkim baki kalsin.
Sen gel sana zabah zabah kuzu ciğeri yedireyim.
Daha ne bekliyorsunoff vallahi çok severim ya acılı böyle bol soslu vallahi canım çekti bak
nick: mirhanloran pubg de oynarız nasip olursa.bu aralar pubg mobil merakım var tek başına sıkıntı ama arkadaşlarla çok sarıyor
hemennn geliyorum memleket neresi ha bide hataydan çıkarsanDaha ne bekliyorsun
Bu nasıl bir oyunmuş yahu herkes bundan bahsediyornick: mirhanloran pubg de oynarız nasip olursa.
Bu nasıl bir oyunmuş yahu herkes bundan bahsediyor
Biz WOT da takılı kaldık :kis
istek gönderildinick: mirhanloran pubg de oynarız nasip olursa.
istek attım eğer doğru isenick: mirhanloran pubg de oynarız nasip olursa.
Valla zor oluyor da çok eğlenceli . Laptop da filan çok daha zevklidir.??abi geçtiğimiz ay fuara gittim Dubai'ye, araplar kafasını kaldırmıyor bu oyundan, manyak gibi oynuyorlar.. dedim PS4'te var mı bu, var ama mobili daha çok tuttu dediler.. telefondan nasıl oynuyorlar onu da hiç anlamadım zaten..
Valla bir furya dir gitti gerçekten herkes oynuyor. Mesela bu arkadaşımız i izlemek bile keyifli ?Bu nasıl bir oyunmuş yahu herkes bundan bahsediyor
Biz WOT da takılı kaldık :kis
Kusura bakma MirhanLoran M ve L büyük olacak ?istek gönderildi
istek attım eğer doğru ise
Valla zor oluyor da çok eğlenceli . Laptop da filan çok daha zevklidir.??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla bir furya dir gitti gerçekten herkes oynuyor. Mesela bu arkadaşımız i izlemek bile keyifli ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kusura bakma MirhanLoran M ve L büyük olacak ?