geçmiş olsun. Mevlam acil sifalar versin.Benim de 3 gündür migrenim tuttu,bilgisayarı açıp hiç bir forum ve sosyal medyaya giremedim.Bu gün ilaçlar sayesinde biraz toparlandım da forumlara girebildim.Her şeyin başı sağlık.Herkese sağlıklı günler dilerim.
Çok geçmiş olsun. Evin içinde herkes hasta. Şu hastayken çocuğunu okula gönderenlere (Öğretmenleri dahil uyarıyorken) sağlam küfür etmek istiyorum.Benim de 3 gündür migrenim tuttu,bilgisayarı açıp hiç bir forum ve sosyal medyaya giremedim.Bu gün ilaçlar sayesinde biraz toparlandım da forumlara girebildim.Her şeyin başı sağlık.Herkese sağlıklı günler dilerim.
Tüm kalbimle Amin diyorum Sayın Osmanke. Cümlesine inşallah.Herkese çok geçmiş olsun rabbim sağlıktan ayırmasın hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borclulariniza edalar nasip etsin inşallah
Amin cümlemizeTüm kalbimle Amin diyorum Sayın Osmanke. Cümlesine inşallah.
Bu arada sizlere de gelmiş geçmiş olsun. Mesajları gördüm sevindim. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
Buca'da pazarda manavla kavga etmişsin ondan başın ağrımıştır Şaka tabii sevgili akrep2018 ,geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,yakından bilirim ama bizim hanım atlattı bunu ,şimdi sordum ne yapmıştık dedim ,unutmuş ,aman bana hatırlatma alo dedi.Benim de 3 gündür migrenim tuttu,bilgisayarı açıp hiç bir forum ve sosyal medyaya giremedim.Bu gün ilaçlar sayesinde biraz toparlandım da forumlara girebildim.Her şeyin başı sağlık.Herkese sağlıklı günler dilerim.
Bu gün yenge nasıl sevgili osmanke, daha iyidir mutlakaAmin cümlemize
Çok şükür diyelim pansumanını yaptık bügün daha iyiBu gün yenge nasıl sevgili osmanke, daha iyidir mutlaka
Bu arada hanım da merak etti ,duyunca sevindiÇok şükür diyelim pansumanını yaptık bügün daha iyi