Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
tum uyelerimiz 1kurus verse
5121kurus yapar.
100kurus 1tl oldugunu dusunursek
51tl sonucuna ulasiriz.
5milyon nerden cikti :deli1
EE,bizim burada halen 1 liraya 1 kuruş diyorlar ,5 liraya 5milyon :)
Geçen arkadaş "alo, ne bu yaa ,pazarda 100milyon harcadım valla" dedi,benim içinde 1 krş 1 liradır,hesap ortada işte :haha1

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
EE,bizim burada halen 1 liraya 1 kuruş diyorlar ,5 liraya 5milyon :sirit
Geçen arkadaş "alo, ne bu yaa ,pazarda 100milyon harcadım valla" dedi,benim içinde 1 krş 1 liradır,hesap ortada işte :haha1
buarada kaptin smile sesin çıkmıyor :)

Uyelerimizi ufak mevzularla ugrastirmayalim.
Adminden 50milyon çalışır. :kas

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Acil yardım :affet
Yav, serveri internete açmıştım ya,sen gel benim phpmyadmindeki databaselerimi temizle git ?
Yerel serverimden db'lerimi geri almam için para istiyorlar ,hani bugün cuma değil ama acaba yardım kutusuna herkes 1rer kuruş atsa diyorum ,bende parayı ödeyip yerel serverimin datalarını geri alsam ,nasıl olur :hihi
Kod:
To recover your lost data : Send 0.045 BTC to our BitCoin Address and Contact us by eMail
with your server IP Address or Domain Name and a Proof of Payment. Any eMail without your server IP Address
or Domain Name and a Proof of Payment together will be ignored. Your File and DataBase is downloaded and backed up on our servers.
If we dont receive your payment,we will delete your databases.

1MuhstiKos1DMtJmfEyrVk7qN2kaALMXvG

mbackups@protonmail.com
Hadin,pamuk eller cebe bakayım :haha1

abi bi ara bizim şirkette server'daki bilgileri kriptolamıştı peterpan diye bir adam.. çok meşhurmuş hackerlar aleminde, başımıza gelince öğrendik. sonra oturduk adamla baya baya kurban pazarlığı gibi pazarlık yaptık mailleşerek:deli1 yatırdık parasını bizim tüm datalardan şifrelemeyi kaldırdı.. dedik dürüst hırsızmış helal olsun:tara

tabi sonrasında bu musibet başımıza gelince tüm güvenlik önlemleri arttırıldı, günlük yedekleme sistemi kuruldu vs. adam bize güvenlik danışmanlık hizmeti vermiş gibi oldu 1500 tl'ye, Allah kendisinden razı olsun:hihi

demek ki şimdi bitcoin olarak istiyorlar ödemeyi:krotey

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
abi bi ara bizim şirkette server'daki bilgileri kriptolamıştı peterpan diye bir adam.. çok meşhurmuş hackerlar aleminde, başımıza gelince öğrendik. sonra oturduk adamla baya baya kurban pazarlığı gibi pazarlık yaptık mailleşerek:deli1 yatırdık parasını bizim tüm datalardan şifrelemeyi kaldırdı.. dedik dürüst hırsızmış helal olsun:tara

tabi sonrasında bu musibet başımıza gelince tüm güvenlik önlemleri arttırıldı, günlük yedekleme sistemi kuruldu vs. adam bize güvenlik danışmanlık hizmeti vermiş gibi oldu 1500 tl'ye, Allah kendisinden razı olsun:hihi

demek ki şimdi bitcoin olarak istiyorlar ödemeyi :krotey
Hiç sorma,gerçi bendekiler yedeğin de yedeğiydi,yaptığım testlerdi,özellikle temalarda yaptığım değişikliklerdi,çünkü asıl serverim centos'da yüklüdür,ben sadece test amaçlı pc ip'sini değiştirmiştim,onu da hekleyip "DB elimizde,ver parayı al DByi "dediler :haha1
Aslında bu konuda uzman değilim,elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum :)
Çok kayıt tutulmuyor ama bu günlük SSH giriş denemeleri sayısı :)
centoss.png

Geri
Üst Alt