teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
allçı çıktı biraz sekme var ama iyiyim şuan
Bende dedim fikoloji nerede kaldı
allçı çıktı biraz sekme var ama iyiyim şuan
Biraz bahsetmiştim abi durumları. Artık memur gibi sabah 8 akşam 6 bakıyorum ?
Bende dedim fikoloji nerede kaldı
Geçmiş olsun abiAcil yardım
Yav, serveri internete açmıştım ya,sen gel benim phpmyadmindeki databaselerimi temizle git ?
Yerel serverimden db'lerimi geri almam için para istiyorlar ,hani bugün cuma değil ama acaba yardım kutusuna herkes 1rer kuruş atsa diyorum ,bende parayı ödeyip yerel serverimin datalarını geri alsam ,nasıl olur
Hadin,pamuk eller cebe bakayımKod:To recover your lost data : Send 0.045 BTC to our BitCoin Address and Contact us by eMail with your server IP Address or Domain Name and a Proof of Payment. Any eMail without your server IP Address or Domain Name and a Proof of Payment together will be ignored. Your File and DataBase is downloaded and backed up on our servers. If we dont receive your payment,we will delete your databases. 1MuhstiKos1DMtJmfEyrVk7qN2kaALMXvG mbackups@protonmail.com
içiyom ,4 günlük yatışın ardından yarın işbaşı zamanım tam geçmedi ama hamdolsun iş yapabilir durumdayız az çok .. aslında 2 gün daha lazım ama fabrika benim değil patronun.
ha unutmadım sağlık patrondan önemli.
Hepinize sesleniyorum,test sayfasında test yapmıyorsunuz herhalde
Acil yardım
Yav, serveri internete açmıştım ya,sen gel benim phpmyadmindeki databaselerimi temizle git ?
Yerel serverimden db'lerimi geri almam için para istiyorlar ,hani bugün cuma değil ama acaba yardım kutusuna herkes 1rer kuruş atsa diyorum ,bende parayı ödeyip yerel serverimin datalarını geri alsam ,nasıl olur
Hadin,pamuk eller cebe bakayımKod:To recover your lost data : Send 0.045 BTC to our BitCoin Address and Contact us by eMail with your server IP Address or Domain Name and a Proof of Payment. Any eMail without your server IP Address or Domain Name and a Proof of Payment together will be ignored. Your File and DataBase is downloaded and backed up on our servers. If we dont receive your payment,we will delete your databases. 1MuhstiKos1DMtJmfEyrVk7qN2kaALMXvG mbackups@protonmail.com
Oooo sen bizi bide gençliğimizde gör abiYav öyle hızlı yazıyosunuz ki,ben ekrana bakana kadar zırt kaç mesaj gelmiş haaaa,
A tamam demek mobilde böyle bakılıyor. Forever sotaprofilime tiklayiver