Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Emmi bu konuda yerden göğe kadar haklı ama... Foruma geldiği günden itibaren istediği tek şey var :) bu işaretin vücut bulması...
Yihhuuuuuuuu ,ahmetttt :durt

Teşekkürler Domestos :cak ,ben fazla gülücük kullanmıyorum,onu da resimden seçmektense :) yapmak daha kolay benim için, hatta ;) gibi ...

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Yihhuuuuuuuu ,ahmetttt :durt

Teşekkürler Domestos :cak ,ben fazla gülücük kullanmıyorum,onu da resimden seçmektense :) yapmak daha kolay benim için, hatta ;) gibi ...
Abi, seninle bu konuda aynı durumdayım ve bu yüzden seni çok iyi anlıyorum... Özellikle telefondan yazarken; gerektiği yerde :) veya ;) kullanmak çok çok daha kolay...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Acil yardım :affet
Yav, serveri internete açmıştım ya,sen gel benim phpmyadmindeki databaselerimi temizle git ?
Yerel serverimden db'lerimi geri almam için para istiyorlar ,hani bugün cuma değil ama acaba yardım kutusuna herkes 1rer kuruş atsa diyorum ,bende parayı ödeyip yerel serverimin datalarını geri alsam ,nasıl olur :hihi
Kod:
To recover your lost data : Send 0.045 BTC to our BitCoin Address and Contact us by eMail
with your server IP Address or Domain Name and a Proof of Payment. Any eMail without your server IP Address
or Domain Name and a Proof of Payment together will be ignored. Your File and DataBase is downloaded and backed up on our servers.
If we dont receive your payment,we will delete your databases.

1MuhstiKos1DMtJmfEyrVk7qN2kaALMXvG

mbackups@protonmail.com
Hadin,pamuk eller cebe bakayım :haha1

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yav, serveri internete açmıştım ya,sen gel benim phpmyadmindeki databaselerimi temizle git ?
Yerel serverimden db'lerimi geri almam için para istiyorlar ,hani bugün cuma değil ama acaba yardım kutusuna herkes 1rer kuruş atsa diyorum ,bende parayı ödeyip yerel serverimin datalarını geri alsam ,nasıl olur :hihi
Kod:
To recover your lost data : Send 0.045 BTC to our BitCoin Address and Contact us by eMail
with your server IP Address or Domain Name and a Proof of Payment. Any eMail without your server IP Address
or Domain Name and a Proof of Payment together will be ignored. Your File and DataBase is downloaded and backed up on our servers.

mbackups@protonmail.com

Kim açıklayacak bana? :alala

:kop

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Kod:

mbackups@protonmail.com
koyarsan basit sifre boyle gumletirler. :hihi
umarim yedegin vardir.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
tum uyelerimiz 1kurus verse
5121kurus yapar.