Yihhuuuuuuuu ,ahmettttEmmi bu konuda yerden göğe kadar haklı ama... Foruma geldiği günden itibaren istediği tek şey var bu işaretin vücut bulması...
Abi, seninle bu konuda aynı durumdayım ve bu yüzden seni çok iyi anlıyorum... Özellikle telefondan yazarken; gerektiği yerde veya ;) kullanmak çok çok daha kolay...Yihhuuuuuuuu ,ahmetttt
Teşekkürler Domestos ,ben fazla gülücük kullanmıyorum,onu da resimden seçmektense yapmak daha kolay benim için, hatta ;) gibi ...
To recover your lost data : Send 0.045 BTC to our BitCoin Address and Contact us by eMail
with your server IP Address or Domain Name and a Proof of Payment. Any eMail without your server IP Address
or Domain Name and a Proof of Payment together will be ignored. Your File and DataBase is downloaded and backed up on our servers.
If we dont receive your payment,we will delete your databases.
1MuhstiKos1DMtJmfEyrVk7qN2kaALMXvG
mbackups@protonmail.com
Acil yardım
Yav, serveri internete açmıştım ya,sen gel benim phpmyadmindeki databaselerimi temizle git ?
Yerel serverimden db'lerimi geri almam için para istiyorlar ,hani bugün cuma değil ama acaba yardım kutusuna herkes 1rer kuruş atsa diyorum ,bende parayı ödeyip yerel serverimin datalarını geri alsam ,nasıl olur
Hadin,pamuk eller cebe bakayımKod:To recover your lost data : Send 0.045 BTC to our BitCoin Address and Contact us by eMail with your server IP Address or Domain Name and a Proof of Payment. Any eMail without your server IP Address or Domain Name and a Proof of Payment together will be ignored. Your File and DataBase is downloaded and backed up on our servers. If we dont receive your payment,we will delete your databases. 1MuhstiKos1DMtJmfEyrVk7qN2kaALMXvG mbackups@protonmail.com
Eee,açık açık yazdım ya <---- Bu işaret yine kendi kendine çıkıyor,bir türlü kapatamıyorumKim açıklayacak bana?
koyarsan basit sifre boyle gumletirler.Acil yardım
Yav, serveri internete açmıştım ya,sen gel benim phpmyadmindeki databaselerimi temizle git ?
Yerel serverimden db'lerimi geri almam için para istiyorlar ,hani bugün cuma değil ama acaba yardım kutusuna herkes 1rer kuruş atsa diyorum ,bende parayı ödeyip yerel serverimin datalarını geri alsam ,nasıl olur
Hadin,pamuk eller cebe bakayımKod:To recover your lost data : Send 0.045 BTC to our BitCoin Address and Contact us by eMail with your server IP Address or Domain Name and a Proof of Payment. Any eMail without your server IP Address or Domain Name and a Proof of Payment together will be ignored. Your File and DataBase is downloaded and backed up on our servers. If we dont receive your payment,we will delete your databases. 1MuhstiKos1DMtJmfEyrVk7qN2kaALMXvG mbackups@protonmail.com
Yedekti zaten kendileri ,yaptığım testlerdi hepsi ,klasörde yoktu dosyaları ama dbden silmemiştim ,at bakalım 1 kuruş sandığakoyarsan basit sifre boyle gumletirler.
umarim yedegin vardir.
1krs olacak is degil. 0.045 btc 1000tl yapar.Yedekti zaten kendileri ,yaptığım testlerdi hepsi ,klasörde yoktu dosyaları ama dbden silmemiştim ,at bakalım 1 kuruş sandığa
Kullanıcılar 5,121x1krş 5 milyon yapıyor işte1krs olacak is degil. 0.045 btc 1000tl yapar.