Yok abim, 15 Şubattaki Yıllık istişare toplantısından çıkacak olan kararları bekliyoruz
Önümüzdeki pazartesi dananın kuyruğunu kopartırız
Sen nasılsın neler yapıyorsun, Dur wp den yazayım sana ne zamandır sohbet etmiyoruz

Yok abim, 15 Şubattaki Yıllık istişare toplantısından çıkacak olan kararları bekliyoruz
Önümüzdeki pazartesi dananın kuyruğunu kopartırız
Sen nasılsın neler yapıyorsun, Dur wp den yazayım sana ne zamandır sohbet etmiyoruz

Offf kardeş çayı

Afiyet olsun abiiiiii geceler uzun mu oralardaOfff kardeş çayı![]()
O gece bitti yenisi başladı kardeşimAfiyet olsun abiiiiii geceler uzun mu oralarda

usta papua yeni gine deO gece bitti yenisi başladı kardeşim
Dün oyuna fena kaptırmışım, WOT oyununda PZ1-C Tankında dünya listesinde ilk 1000 e girmişim de gaza geldim![]()
mi içiyorsun
usta papua yeni gine demi içiyorsun
![]()

Rize çayını Rize de içmek keyif vermiyor o yüzden![]()
paranın bolluğundan rizeden alıp ginede
içiyon hmm
Gine de vardı da biz mi Gelip Rize de içmedikparanın bolluğundan rizeden alıp ginede
içiyon hmm
![]()

Hahahahahaaa,ilk defa sevgili toydosakni'nin şok olduğunu gördümGine de vardı da biz mi Gelip Rize de içmedik![]()

Biliyorum da ben ilk defa gördüm ,huuuu @toydosakni ,nerdesin bakayım ...
Hahahahahaaa,ilk defa sevgili toydosakni'nin şok olduğunu gördüm![]()

Valla firefoxta halen yapıyor,ahmetEmmı ag hatası almayınca keyfın yerıne geldı degıl mı![]()
<--- bu işarete dikkatini çekerim67.0.3396.79 (Geliştirici Derlemesi) Fedora Project (64 bit) Sürümü
Chromium'la ilgili yardım alın

Demekkı sunucumuzda sorun yok Fırefox sorunlu.Valla firefoxta halen yapıyor,ahmet<--- bu işarete dikkatini çekerim
Chromium'da sorun yokKod:67.0.3396.79 (Geliştirici Derlemesi) Fedora Project (64 bit) Sürümü Chromium'la ilgili yardım alın![]()