dostum sende çok zengin olmuşsun bir fabrika açmıssın içi CNC tezgahları doluher türlü teknolojik yatırım yapmışsın erdoğana kafa tutuyorsun ben ne dersem o falan iyi geceler rüyalarının gerçeğe dönüşmesi dileklerimleİyi geceler ,ben de çıkacağım zaten "sırf o kişiye" yazayım diye girmiştim
Allah cümlemize gönüllerimizdekini nasip etsin.dostum sende çok zengin olmuşsun bir fabrika açmıssın içi CNC tezgahları doluher türlü teknolojik yatırım yapmışsın erdoğana kafa tutuyorsun ben ne dersem o falan iyi geceler rüyalarının gerçeğe dönüşmesi dileklerimle
Amman bu sefer bütün İzmir "tavsiyeforumu" bana gelir iş yaptırmaya ,neme lazımmmmdostum sende çok zengin olmuşsun bir fabrika açmıssın içi CNC tezgahları doluher türlü teknolojik yatırım yapmışsın erdoğana kafa tutuyorsun ben ne dersem o falan iyi geceler rüyalarının gerçeğe dönüşmesi dileklerimle
AminnnnnnAllah cümlemize gönüllerimizdekini nasip etsin.
Eee ağalık kolay değil öyleAmman bu sefer bütün İzmir "tavsiyeforumu" bana gelir iş yaptırmaya ,neme lazımmmm
Haaaaa, aga ben oluyorummm ,jeton şimdi düştü ,bizimkine söyledim "şu jetonu yuvarla hafif" diye demek yuvarlamamış ki anlamamışımEee ağalık kolay değil öyle
Hafif köşeli kalmış ondadır bir eğe ile tamamlayıverHaaaaa, aga ben oluyorummm ,jeton şimdi düştü ,bizimkine söyledim "şu jetonu yuvarla hafif" diye demek yuvarlamamış ki anlamamışım
İyi gecelerTüm dostlara hayırlı geceler allah rahatlık versin
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallahSayın teraspy geçmiş olsun.Ben de bayram sonu cumartesi günü markette belimi incittim.Evde krem,masaj,korse ile idare ettim ama yürürken ağrıdan zorlandığım için akşam üzeri acile gittim.Bir iğne yaptılar,şimdilik iyiyim.Artık yaşlandık,dikkat etmek lazım.Tekrar geçmiş olsun.