teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Eee, şey ,benim işim çıkmıştı ,unuttum ,ben çıkayım artık
saka saka
Çıkmıştım ,tekrar girdim
Win10 telnet komutu o şekilde.." o 192.168.0.213" bu sekilde aciyor..mb120 de tabi önce toolbox ile telnet aktif etmek sarti ileÇıkmıştım ,tekrar girdim
" o telnet 192.168.0.xxx 12345 " olmayacak ," telnet 192.168.0.xxx 12345 " olacak,yani "o" olmayacak,tekrar yaz dedim ve kapattım artık
eskiden çok severdik kendisiniBak nedenini de yazayım
Bu port ünlüdür, netbus vardı bir ara, meşhur trojan, bu kullanırdı portu ,şaşırmamın ve "olmaz" dememin nedeni buydu ,yani bu kapıyı açık bırakmayı ,ancak bu tojanı kullanan bilir
Belki sevgili ytigi biliyordur netbus'ı
eskiden çok severdik kendisini
Biraz önce xpde denedim ,evet "o" yazılmalıymış,ben bilmiyordum inanWin10 telnet komutu o şekilde.." o 192.168.0.213" bu sekilde aciyor..mb120 de tabi önce toolbox ile telnet aktif etmek sarti ile
bende bilmiyordum, ögreniyorumBiraz önce xpde denedim ,evet "o" yazılmalıymış,ben bilmiyordum inan
Bizde öyle değil ,direk yaz komutu ,gitbende bilmiyordum, ögreniyorum
Bir de sub7 vardı ,meşhur ,bu programları kullananlar kendilerini şey sanıyorlardı ,hadi yazmayayımeskiden çok severdik kendisini
cem yılmazın dediği gibi bu şöylede olabilir :p telnet dışip 12345 send comamd securityoff send command mount - y / send command passwd root 00000 00000 send command sh . /exploiti. py ?
İşte linux olsa elinin altında ,önce verdiğim sh ile aktif et ,ardından telnet ile bağlan ,en azından deneme olur ,olup olmayacağıtcpwrapped port üzerinden baglanma ihtimali var mi diye deneme yapacagim, kas göz yara yara deneyecegiz artik, bakalim ne kadar ilerleyebilirim birde acik upnp port var ama o olmaz sanirim