teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
12345 haacik port bu , nette baska paylasilanlarda var onlari kabul etmiyor baglanti iptal ediyor,bir numara daha var baglanildigi, ofline uyarisi geliyor iki numarada da
12345 haacik port bu , nette baska paylasilanlarda var onlari kabul etmiyor baglanti iptal ediyor,bir numara daha var baglanildigi, ofline uyarisi geliyor iki numarada da
Olmaz mi diyorsunuz12345 ha
Demiyorum ,ama 12345 tuhaf geldi banaOlmaz mi diyorsunuz
diger denedigim numaralarda baglanmiyor bu numarada ve bir numara daha var baglanan; o da tuhaf bir numara baglaniyor ama ofline..Demiyorum ,ama 12345 tuhaf geldi bana
o zaman kesinlikle olmaz diye düsünmek gerekirBak nedenini de yazayım
Bu port ünlüdür, netbus vardı bir ara, meşhur trojan, bu kullanırdı portu ,şaşırmamın ve "olmaz" dememin nedeni buydu ,yani bu kapıyı açık bırakmayı ,ancak bu tojanı kullanan bilir
Belki sevgili ytigi biliyordur netbus'ı
Yooo, bak ne yap ,bu programla bağlan önce tvye ,ardından başka bir cmd aç, ve " telnet xxx.xxx.xxx.xxx" yaz bakalım tvye girecek mio zaman kesinlikle olmaz diye düsünmek gerekir
Bir hacker olmadığın kalmıştı ,o dönemler bitmiştir artık sanırımben netbus u arastirayim bi
Bu konuda yorum yapmayayım ?Bir hacker olmadığın kalmıştı ,o dönemler bitmiştir artık sanırım
Çalışsın,sen bağlan önce ,ardından telnet komutunu ver bakalım ne yapacak ,hatta bence önce:program c;/ deki dosyasindan calisiyor,komutu verirsem tanimayacakti büyük ihtimalle
telnet 192.168.0.157 12345
Bu konuda yorum yapmayayım ?
Increased activity on TCP port 12345--best known as both the NetBus Trojan's
default port and the port used for a Trend Micro antivirus product
--has the security community arguing about who is responsible ...
Çalışsın,sen bağlan önce ,ardından telnet komutunu ver bakalım ne yapacak ,hatta bence önce:
dene bakalım ,ne diyecek tv telnet ,ip ve port arasında birer boşluk varKod:telnet 192.168.0.157 12345
Oooo