teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Aslında herkeste tominin programı var -toolbox-,ip yaz ,televizyona telnet - ftp ile bağlan ,süper ,ama her seferinde ip yazmak benim gibi yaşlılara zor geliyor(du),bende kullandığım ve kendi yazdığım basit bir çalıştırma dosyasını kullanıyordum,bu gece "bunu nasıl paylaşırım" diye düşündüm,çünkü herkesin ip kendine ait ,benim ip ile olmaz
Sonunda ip kısmını xxx ile gösterip ,bir de oku beni yapınca kendimce "tamam alo ,oldu ,verebilirsin gençlere "dedim
Evet ,linux kullanıcıları ve virtualbox ile linux kullananlar ,tam bize göre bir dosya ,özellikle MB82-MB96 kartlar içindir ,diğerleri de kullanırlar mutlaka,çünkü bizim kartlar ftp desteklemiyor ,illa telnet istiyor
Dosyayı buradan indirebilirsiniz ,tv kapanan dek telnet aktif oluyor .
Sonunda ip kısmını xxx ile gösterip ,bir de oku beni yapınca kendimce "tamam alo ,oldu ,verebilirsin gençlere "dedim
Evet ,linux kullanıcıları ve virtualbox ile linux kullananlar ,tam bize göre bir dosya ,özellikle MB82-MB96 kartlar içindir ,diğerleri de kullanırlar mutlaka,çünkü bizim kartlar ftp desteklemiyor ,illa telnet istiyor
Dosyayı buradan indirebilirsiniz ,tv kapanan dek telnet aktif oluyor .
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.