Lg x-boom Ses Sistemi

Devian Çevrimdışı

Devian

Yeni Üye
17 Eyl 2018
19
Benim kullandığım ses kartı bu

Sadece oyun ağırlıklı.. Ama cidden farkettiriyor ben 5-6 saat oyun oynuyorum günde belki daha fazla.. Benim işime çok yarıyor... Kartın bitmesi headsetler yüzünden.Bitmesi değil de daha az satma sebebi.Artık Creative de oyuncu kulaklıgı satıyor , aynı chipset kulaklığın içinde de var , ne gerek var ses kartına.Bende bu hafta kulaklık aldım belki satarım ses kartımı.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Benim kullandığım ses kartı bu

Sadece oyun ağırlıklı.. Ama cidden farkettiriyor ben 5-6 saat oyun oynuyorum günde belki daha fazla.. Benim işime çok yarıyor... Kartın bitmesi headsetler yüzünden.Bitmesi değil de daha az satma sebebi.Artık Creative de oyuncu kulaklıgı satıyor , aynı chipset kulaklığın içinde de var , ne gerek var ses kartına.Bende bu hafta kulaklık aldım belki satarım ses kartımı.

Microsoft ses işinde Directsound'dan vazgeçip sesi doğrudan DAC'a işletmek yerine önce CPU'ya işletmeyi tercih etmişti sanırım.
Şimdilerde Windows 10'da bundan vazgeçmişti sanırım.
Adam gibi stereo bir kulaklık ve iyi besleyen bir ses kartı ile oyun performansı fazlasıyla iyi olur bence.
Stereo'yu sanal 5.1/7.1 yapmak mantıklı gelmiyor bana.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,819
20180927_164555.jpg

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Saticiya get acabilirmi diye sordum simdi. Umut hocam sen tavsiye edermisin nasil guzelmidir. Bassi nasil guzel cikiyormu yani saglam biseymi:cal

Dinlediğim bir sistem değil ama 500 liraya 6 kanal paket takım şu an bulamazsın.
Bir zamanlar Pioneer HTP-071 set MediaMarkt'ta 600 liraya satılıyordu. Şimdi ikinci elinde daha fazla para istiyorlar.:sopa1
Ama Sony'nin bas konusunda pişman edeceğini sanmıyorum.:bilmiyom
Maksat sinema deneyimi almak. :sirit:seytan

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Hayy masallah cihaza bak endama bak allah volumene zeval vermesin :mutlu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dinlediğim bir sistem değil ama 500 liraya 6 kanal paket takım şu an bulamazsın.
Bir zamanlar Pioneer HTP-071 set MediaMarkt'ta 600 liraya satılıyordu. Şimdi ikinci elinde daha fazla para istiyorlar.:sopa1
Ama Sony'nin bas konusunda pişman edeceğini sanmıyorum.:bilmiyom
Maksat sinema deneyimi almak. :sirit:seytan
Umut hoc gecen vatana gittim 1.050 tl diyordu hw550 diye bi modeldi gayet guzeldi ama iste fiyati pahalli geldi rica ettim sesini acdilar bi bass vardi birde soundbar vardi. Yakin zamanda bi is degisikligim olabilir gorusme yapicam ki insallah olur o zaman Sota Sota baskana rakip getircem insallah:yeah

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Hayy masallah cihaza bak endama bak allah volumene zeval vermesin :mutlu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Umut hoc gecen vatana gittim 1.050 tl diyordu hw550 diye bi modeldi gayet guzeldi ama iste fiyati pahalli geldi rica ettim sesini acdilar bi bass vardi birde soundbar vardi. Yakin zamanda bi is degisikligim olabilir gorusme yapicam ki insallah olur o zaman Sota Sota baskana rakip getircem insallah:yeah

O bütçeye soundbar bakıyorsan JBL, Pioneer gibi markalara da bakmanı tavsiye ederim. :kas

Geri
Üst Alt