Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Fiyat super peki memnunmusunuz sesde cizirti volume yi yukseltince bozulma varmi acaba
Ses işinde Samsung son seçeneğiniz olsun bence.
Fiyat super peki memnunmusunuz sesde cizirti volume yi yukseltince bozulma varmi acaba
Valla umut hocam evkur disinda suanlik bir yere 1000tl gibi bi yere giremem acikcasi. 350 400 gibi fiyat cekince dikkatimi cekdi. Dolarda ucdu fiyatlar yukseldi ozellikler yulselmediSes işinde Samsung son seçeneğiniz olsun bence.
Valla umut hocam evkur disinda suanlik bir yere 1000tl gibi bi yere giremem acikcasi. 350 400 gibi fiyat cekince dikkatimi cekdi. Dolarda ucdu fiyatlar yukseldi ozellikler yulselmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hala Philips FW395C Hifi 2x100 rms Ses Sistemim DuruyorDaha önce philips'te kullandım ve şunu söyleyebilirim ses tonlaması philipste daha iyi idi, bu sepeple philips te tavsiye ederim.
Hala Philips FW395C Hifi 2x100 rms Ses Sistemim Duruyor
1996 Yilinda Almistik Yanlis Hatirlamiyorsam
Tizler ve CD Calari arızalı sadece.
Z5500 efsane yaaEnvanterimdeki Cihazlar
Philips FW 395C
Technics SC EH 760 5.1
Panasonic SC HT 870 5.1
Logitech Z5500 5.1
Z5500 efsane yaa
Gercek anlamdada gordum gercekden guclu bi cihaz bass temiz cikiyor. Fiyati yuksek uretimide yok o modelin fahis fiyatlar cikiyor ortaya ama Sota derseki gurkan kardesim sen ses sistemi ariyormussun bende cihazz cooooookk gel sana 1 kg helvaya vereyim derse is degisir tabiBence sadece gücü ve optik girişi var.
Hala ikinci eline sıfır fiyatı istiyorlar sırf millet birşey sandığı için.
Z5500 alacağıma Gigaworks alırım daha iyi bence. Hem daha ucuz.
Gercek anlamdada gordum gercekden guclu bi cihaz bass temiz cikiyor. Fiyati yuksek uretimide yok o modelin fahis fiyatlar cikiyor ortaya ama Sota derseki gurkan kardesim sen ses sistemi ariyormussun bende cihazz cooooookk gel sana 1 kg helvaya vereyim derse is degisir tabi
Creativeyi nedense ben hic sevmedim ses kartlari haric o zaman sendende bi z906 üsterük hadi sanada 2 kg helva olsun o zamanZ5500 bas konusunda bence başarılı değil.
Z906'da biraz düzelttiler, Z906 daha derin verebiliyor.
Herhangi bir aktif subwoofer'ın o Çin oyuncağını her türlü sollayacağını düşünüyorum.
(Aynı şey Creative için de geçerli, o da en nihayetinde oyuncak.)
Helvaya birşey diyemiyorum.
Creativeyi nedense ben hic sevmedim ses kartlari haric o zaman sendende bi z906 üsterük hadi sanada 2 kg helva olsun o zaman
Ohh ohhh yaninada bi yayik ayran