Cvp: LG Sirius Deluxe Smart inverter
orası tam kesin değil ilk etapta o tür veriler okudurk yabancı sitelerden birde arçelik alan birisi bakır diye iddiada bulundu sonra konsunu kaldırdı klima alüminyum çıktı.
ben hala lg prestij kullanna birisinin dış ünite boruda kazıma yapmasını isterim mbirol arçeliklerede bakır diye iddia ediyordu çünkü.
hatta siriusta ve samsung jungfrau bile bir kazıma yapılması lazım hadi @sota senden bekliyoruz. arçelikte dış kondenser borular bakır rengindeydi.
siz lg kalitesine inanıyorsunuz alabilirsiniz sirius.
ben şahsen mission alırım.
Quasis diye yeni model çıktıysa bilmiyorum. Oasis vardı onla karıştırmayasınız..
oasiste iyidir ama dış ünitesi biraz seslidir.
spartacus07' Alıntı:Prestige düşündüm ama iç dış her yeri alüminyum dediler ondan içime sinmedi...distribütör nasıldır bilmiyorum onun için olumlu ya da olumsuz bi yorum yapamam
Kafamda 3 model var şu an ve kesinlikle bu 3 modelden birinde karar kılcam...
Midea mission 12 lik
Midea Quasis 12lik
LG sirius smart 12lik
1. 2500
2.2800-3000 arası değişiyor
3.o da 2800 - 2900 bandında
orası tam kesin değil ilk etapta o tür veriler okudurk yabancı sitelerden birde arçelik alan birisi bakır diye iddiada bulundu sonra konsunu kaldırdı klima alüminyum çıktı.
ben hala lg prestij kullanna birisinin dış ünite boruda kazıma yapmasını isterim mbirol arçeliklerede bakır diye iddia ediyordu çünkü.
hatta siriusta ve samsung jungfrau bile bir kazıma yapılması lazım hadi @sota senden bekliyoruz. arçelikte dış kondenser borular bakır rengindeydi.
siz lg kalitesine inanıyorsunuz alabilirsiniz sirius.
ben şahsen mission alırım.
Quasis diye yeni model çıktıysa bilmiyorum. Oasis vardı onla karıştırmayasınız..
oasiste iyidir ama dış ünitesi biraz seslidir.