Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Onu eklemek aklıma gelmemişEn iyisi E şıkkı hepsi
Elleriniz dert görmesin
Onu eklemek aklıma gelmemişEn iyisi E şıkkı hepsi
Tüketicileri Bu duruma getiren tüm servisleri kınıyorum yok arkadaş herşey para bu devirde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gine LG Tesadüfün Bu Kadarı ?
Fırtına öncesi ses sizlikHayatımın hemen her aşamasında şiddet ve aşırı tepki içeren eylemlerden haz etmemişimdir.
Vatandaş haklıdır veya değildir onu tartışmıyorum, sadece benim tarzım değil bu.
Ben sessiz ve derinden ilerlemeyi tercih ediyorum her daim
Peki bu kanunu sorgusuz sualsiz uygulayan kaç marka var.ürünleri niçin geri iade ettin orası önemli ?
yoksa tüketici hakları gereği yanılmıyorsam 30 gün içersinde almak zorundalar.
Peki bu kanunu sorgusuz sualsiz uygulayan kaç marka var.
Kanunu ciddiye alan kaç marka var.
Tüketici yanlı kaç marka var.
Ürünler bana hitap etmedi iade ettim.
Mahkemeye gidiyorum, vaktim bol.o iş biraz şansa duruma göre değişiyor hocam . Misal bende g4 telefonda değişim yapmadılar.Biraz yerel servislerin tutumu da önemli.Neticede raporları yerel servisler tutuyor.Ayrıca bende vestel de değişim yaptırdım . Ama değişim yaptıramayan tonla tüketici var aynısı lg içinde geçerli.
Sonuç?Mahkemeye gidiyorum, vaktim bol.
Tüketici kanunu ne derse onu yaparım, milim şaşmam.
Uydu taraması yapılacak şimdi servisi aradım gelecekler. ?
İşte forum kitlemizin kalite ortalaması bu, Bizim de en büyük isteğimiz bu.LG hiç kullanmadim. Yorum yapmak yada ankete katılmak objektiflige gölge düşürür .
Benim ki tv değil ama yarın sıkıntı çıkmazsa telefonumu garantiye vereceğim. Sorunum: telefonu aldığımdan beri kısa devre sesi geliyordu şarj aletinden. Geçen hafta şarja taktım telefonu 10 dk sonra yanık kokusu geldi şarjdan çektim baktım şarj aletinin prize giren ucu biraz yanmıştı. Aradım ankara yenimahalle servisini getirin bakalım dedi. Bide cihazın şarjı aldığım zaman ki gibi gitmemeye başladı bataryasının değişmesini rica edeceğim. Ado bu şarj aleti garantiden değişir mi? Kullanıcı hatası derler mi?
Şuraya imzamı atayım da, kayıtlara geçsinbenim naçizane önerim şu; hakkınızı aramaktan çekinmeyin ve sonuna kadar gidin imkanlarınız el verdiği müddetçe.