Lenovo, Trendyol ve THH

heamvivma

Aktif Üye
Puan 63
Çözümler 1
heamvivma
Merhaba. Aşağıda özelliklerini vereceğim lenovo marka cihazı fan düzensiz çalışıyor diye garantiye gönderdim. Garantide ana kartını değiştirdiler. Geldiğinde aynı sorun yine verdi. Bu sefer üstelik wifi çalışmıyordu. Tekrar garantiye verdim. 20 güne yakın garantide kaldı ardından tarafıma ürünün onarılamadigi için değişim raporo verdiler. Trendyol raporu istedi onlara attım. Daha sonra bana ücret iadesi yattı. Ücret iadesi istemediğimi, değişim istediğimi daha önce belirtmiştim. Ama aynı ürün stoklarda olmadığı için paranın iade edildiği söylendi. Bende tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. Bayramdan önce lehime sonuçlandı. Şimdi 2 haftalık yasal sürenin dolmasını bekliyorum.

Bu tür mağduriyet yaşadığını düşünenlere yol olsun diye bilgi amaçlı açtım konuyu. Ayrıca bana hangi cihazı teklif edeceklerini bilmiyorum. Ekran kartı ve işlemci konusunda muadil hangi cihazı kabul etmem daha mantıklı olur?
(Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7) temel özellikleri şunlardı:

• İşlemci: AMD Ryzen 5 6600H
  • Ekran Kartı: NVIDIA RTX 3050 Ti (4GB)
  • RAM: 16GB
  • Depolama: 512GB SSD
  • Ekran: 15.6 inç FHD 120Hz

*Kararın ekran görüntüsü eklemeye çalıştım ama sanırım sorun var, eklenmedi.

Tebrik ederim bilinç tüketici için çok güzel örneksin. Aynı markada muadil cihaz yoksa bir üst modelini vermek zorunda illa muadil olacak diye kaide yok.

Forum sisteminde kapsamlı güncelleme yaptım büyük ihtimal cache verilerin eskidir forumdayken ctrl+5 yaparak cacheyi yenile yada geçmişi cache dahil sil
sunucudan resmi çıkardım ekliyorum

100029989867396366a236e34f.jpg

Tebrik ederim bilinç tüketici için çok güzel örneksin. Aynı markada muadil cihaz yoksa bir üst modelini vermek zorunda illa muadil olacak diye kaide yok.

Forum sisteminde kapsamlı güncelleme yaptım büyük ihtimal cache verilerin eskidir forumdayken ctrl+5 yaparak cacheyi yenile yada geçmişi cache dahil sil
sunucudan resmi çıkardım ekliyorum

100029989867396366a236e34f.jpg
İlginiz için teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt