Merhaba. Aşağıda özelliklerini vereceğim lenovo marka cihazı fan düzensiz çalışıyor diye garantiye gönderdim. Garantide ana kartını değiştirdiler. Geldiğinde aynı sorun yine verdi. Bu sefer üstelik wifi çalışmıyordu. Tekrar garantiye verdim. 20 güne yakın garantide kaldı ardından tarafıma ürünün onarılamadigi için değişim raporo verdiler. Trendyol raporu istedi onlara attım. Daha sonra bana ücret iadesi yattı. Ücret iadesi istemediğimi, değişim istediğimi daha önce belirtmiştim. Ama aynı ürün stoklarda olmadığı için paranın iade edildiği söylendi. Bende tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. Bayramdan önce lehime sonuçlandı. Şimdi 2 haftalık yasal sürenin dolmasını bekliyorum.
Bu tür mağduriyet yaşadığını düşünenlere yol olsun diye bilgi amaçlı açtım konuyu. Ayrıca bana hangi cihazı teklif edeceklerini bilmiyorum. Ekran kartı ve işlemci konusunda muadil hangi cihazı kabul etmem daha mantıklı olur?
(Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7) temel özellikleri şunlardı:
Bu tür mağduriyet yaşadığını düşünenlere yol olsun diye bilgi amaçlı açtım konuyu. Ayrıca bana hangi cihazı teklif edeceklerini bilmiyorum. Ekran kartı ve işlemci konusunda muadil hangi cihazı kabul etmem daha mantıklı olur?
(Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7) temel özellikleri şunlardı:
- İşlemci: AMD Ryzen 5 6600H
- Ekran Kartı: NVIDIA RTX 3050 Ti (4GB)
- RAM: 16GB
- Depolama: 512GB SSD
- Ekran: 15.6 inç FHD 120Hz