Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Usta teşekkür ederim etiket için. Barkodu arkadaşa yolladım ama yarın cevap verir muhtemelen malum saat 01 e geliyor
Usta teşekkür ederim etiket için. Barkodu arkadaşa yolladım ama yarın cevap verir muhtemelen malum saat 01 e geliyor
led barlar değişecek
Hilevel uhl950 sanırım modeli arada görüntü mor gibi bişi oluyo ses var.
Adem Helvacı Selamlar Adem Bey, cevap geldi mi? Bir ay olmuş sormamışım benim de aklımdan çıkmış doğru düzgün televizyon izlemediğim içinUsta teşekkür ederim etiket için. Barkodu arkadaşa yolladım ama yarın cevap verir muhtemelen malum saat 01 e geliyor
Merhaba aynı tv modelden var bendede aynı sorun var çözebildiniz mi sorunu pnl30061998 26vh3000Orjinal Kontrol ettik. Aynı sorun devam ediyor
Foto atarmısınMerhabalar,
Samsung q70 televizyonda kırmızı tonlarında çok ton kayması oluşuyor, ten rengi turuncu kırmızı gibi çıkmaya başladı. 2 üstteki mesajdan kaynaklı bir sorun mudur acaba ?
Garanti kapsamına girer değil mi bu durum ?
Foto atarmısın
Bu şekilde oluyor, servisi aradım cihazı alıp serviste işlem yapmıyoruz görüntü kaydı almanız lazım vs dedi. Yerinde servis veriyorlar yani nasıl veriyorlarsa. Geldiler servisten hata kodlarına baktılar anakart 2 ya da 3 kere hata vermiş, güncelleme harici bir çözüm üretmeden gittiler. Görüntü bu şekilde oluyor;
Foto atarmısın
lvds kabloyu kontrol etmek lazımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.