teşekkür ederim, panel dediğiniz onarılıyor mu.?, yoksa komple mi değişiyor.?Panel kaynaklı bir sorun gibi görünüyor
teşekkür ederim, panel dediğiniz onarılıyor mu.?, yoksa komple mi değişiyor.?Panel kaynaklı bir sorun gibi görünüyor
Lvds kablosu arızasına benziyor ana kart ve diğer tarafını söküp geri takmak çözüm getirebilirMerhabalar elimde Onvo OV32100 bir televizyon var ekranda renkler birbirine girmiş acaba sorunu nedir bilen var mı?
Merhabalar elimde Onvo OV32100 bir televizyon var ekranda renkler birbirine girmiş acaba sorunu nedir bilen var mı?
selam bir sorum olacak sizce haklımıyım.?HDR10+DOLBY VISION
mb130s ana kart,
panel için menü 4725 yapıp çıkan ekran resmini eklermisin
selam bir sorum olacak sizce haklımıyım.?
Kutusu üzerinde o televizyonda kullanılan panel markasını ana kartın modelini yazan tv var mı?selam bir sorum olacak sizce haklımıyım.?
Ben kutusunda panelin markasını yazan tv görmedim. Suç olacağını da sanmıyorum. Dilekçenizi yazmışsınız sonucunu bekleyin bizimle de paylaşın.yasal olarak bir suçtur işte bu yazması lazım,nasıl monitörde yazıyorsa bundada yazması lazım. diyelimki hepsi buradaya yolladım, değişti e gelen yine VA cıkarsa yani bu değişimi VESTEL yapması lazım değilmi ?
İlk kuruluma dönderip tekrar kurulum yapıp dener misiniz. Düzelmez ise lvds kablosundan ve paneledn olabilir.Merhabalar iyi forumlar herkese
Dün akşam normal bir şekilde çalışan tv bu sabah açtığımda bu şekilde görüntü veriyor. Sebebi nedir nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Çok masraf çıkarımı yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
İlk kulurum yaptım fakat düzelme olmadı. Tv ilk açıldığından itibaren renkler bu şekilde. Yani ilk açıldığında toshiba yazısı da soluk geliyor.İlk kuruluma dönderip tekrar kurulum yapıp dener misiniz. Düzelmez ise lvds kablosundan ve paneledn olabilir.
LVDS Kablo, Panel arızası ya da T-CON arızası olabilir. Donanım yönünden kontrolü gerekir.İlk kulurum yaptım fakat düzelme olmadı. Tv ilk açıldığından itibaren renkler bu şekilde. Yani ilk açıldığında toshiba yazısı da soluk geliyor.
Yasal olması için kanunla belirtilmesi gerekir ve kutuya basımı yapılması gerekir ki ben bunu yıllar önce belirtmiştim "mutlaka kutularda belirtilmeli" diyeyasal olarak bir suçtur işte bu yazması lazım,nasıl monitörde yazıyorsa bundada yazması lazım. diyelimki hepsi buradaya yolladım, değişti e gelen yine VA cıkarsa yani bu değişimi VESTEL yapması lazım değilmi ?
Birşey daha aklıma geldi. Bulunduğunuz ortamın nem seviyesinde değişiklik (Yakın zamanda yağmur, TV etrafında nemlendirici cihaz kullanımı v.s. oldu mu? Son olarak cihazı bir gün sürekli açık bırakarak deneme şansınız var mıdır?İlk kulurum yaptım fakat düzelme olmadı. Tv ilk açıldığından itibaren renkler bu şekilde. Yani ilk açıldığında toshiba yazısı da soluk geliyor.