Display Port ile bağlıydı HDMI denemiş sonuç değişmemiş bir de TV'ye götürüp bağla orada bir şey görebilecek misin dedim, onu deneyecek.Monitör arızası aradaki kabloyu denediniz mi?
Şaseleme eksiği gibi görünüyor parazitlenme yapıyor. Garanti varmış hiç uğraşmayın garanti dışı kalmasın.Sorun monitördeymiş TV'ye bağlayınca çizgiler çıkmamış. Yatay çizgi arızası sebebi ne olabilir biraz bilgi verebilirseniz sevinirim. Monitör daha 3 aylık Samsung garantiye gidecek ama neden kaynaklanmış olabilir merak ettim.
Yok zaten pahalı bir monitör direkt garantiye gidecek sadece merak ettim sebebi ne olabilir diye. Cevap için teşekkürler.Şaseleme eksiği gibi görünüyor parazitlenme yapıyor. Garanti varmış hiç uğraşmayın garanti dışı kalmasın.
Rica ederim.Yok zaten pahalı bir monitör direkt garantiye gidecek sadece merak ettim sebebi ne olabilir diye. Cevap için teşekkürler.
Silik görüntü yoktuyatay çizgi panel kaynaklı olabilir. görüntü gittiği zaman tlf feneri ile ekran kontrolu yapın silik bir görüntü varsa led bar olabilir.
Çizgili görüntüye ait resim eklerseniz kesin yorum yapılabilir.Silik görüntü yoktu
Malesf tvyi servise verdim çizgiler soldan başlayıp panelin ortasında bitiyordu ince ince siyah çizgilerdiÇizgili görüntüye ait resim eklerseniz kesin yorum yapılabilir.