Tv garanti kapsamındadır servise müracaat edin garanti dahilinde panel içi polarizer temizleme işlemini yaparlar. Genelde odun ve kömür sobasının isinden kaynaklanan bir kirlenmedir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vestel üretimi hi level 39 inç televizyonum 1 sene olmadan ekranda leke oluştu ne yapmam lazım sorun bendemi yoksa televizyon danmı
Evimde doğalgaz sobası var birşe kış ayına girmen oluştu bu lekelenmeTv garanti kapsamındadır servise müracaat edin garanti dahilinde panel içi polarizer temizleme işlemini yaparlar. Genelde odun ve kömür sobasının isinden kaynaklanan bir kirlenmedir.
Klasik kış arızası sobayı sizin kullanmanız şart değil etrafta kullananlar vardır havada duman olduğu zaman tv içerisine sızıyor.Evimde doğalgaz sobası var birşe kış ayına girmen oluştu bu lekelenme
Televizyonu 1 sene olmadı alalı a101 'den almıştım faturası kayıp bir sıkıntı olurmu acabaKlasik kış arızası sobayı sizin kullanmanız şart değil etrafta kullananlar vardır havada duman olduğu zaman tv içerisine sızıyor.
A101 Arşivinde vardır. Ayrıca servis tv nin barkod bilgilerinden garanti var ya da yok size bilgi verir.
Televizyonu 1 sene olmadı alalı a101 'den almıştım faturası kayıp bir sıkıntı olurmu acaba
Tamam ilgilendiğin için teşekkür ederimA101 Arşivinde vardır. Ayrıca servis tv nin barkod bilgilerinden garanti var ya da yok size bilgi verir.
Sunny üretimi HI-LEVEL ise servisleri ne tür bir işlem yapar önceden arayıp sorun. Vestel üretimi olanları servisleri garanti süresince ücretsiz temizliyor.
Televizyonu 1 sene olmadı alalı a101 'den almıştım faturası kayıp bir sıkıntı olurmu acaba
Sunny üretim tercih etmedim özellikle vestel üretimi seçtim zaten vestel alıcaktim vestel tvlerin fiyatları yüksek geldi bana o yüzden vestel üretimi hi level aldımSunny üretimi HI-LEVEL ise servisleri ne tür bir işlem yapar önceden arayıp sorun. Vestel üretimi olanları servisleri garanti süresince ücretsiz temizliyor.
Tozlanma var, daha çok düşük gözüküyor, servis temizleme islemiyi yapıyor.Arkadaşlar merhaba. Vestel 55" UD8200 4k televizyonumda altta servis menü beyaz test ekranında görüldüğü gibi lekeler belirdi. Ekim 2019 da satın almıştım. Özelikle maç izlerken yeşil zeminde daha çok belli oluyor. Rahatsız edici bir durum. Servis çağırsam garanti çerçevesinde panel değişimi yapılır mı acaba?
aslında çıplak gözle bakınca daha net ve daha çok leke var. ama fotoğrafta belli olmuyor.servis ile görüşüp sonucu burada paylaşırım.Tozlanma var, daha çok düşük gözüküyor, servis temizleme islemiyi yapıyor.
aslında çıplak gözle bakınca daha net ve daha çok leke var. ama fotoğrafta belli olmuyor.servis ile görüşüp sonucu burada paylaşırım.