Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,684
- 40
Bütçeyi arttırıp Michelin almaya değer mi yoksa Mioji yeterli olur mu ?1Mioji 10S. Evet kendi ucuyla hafif bastırınca lastik basıncı düşer.
Bütçeyi arttırıp Michelin almaya değer mi yoksa Mioji yeterli olur mu ?1Mioji 10S. Evet kendi ucuyla hafif bastırınca lastik basıncı düşer.
Bir farkı olacağını sanmıyorum.Bütçeyi arttırıp Michelin almaya değer mi yoksa Mioji yeterli olur mu ?
Mioji memnunum. Silindirik yapısı sayesinde torpido vb. yerlerde fazladan yer kaplamıyor.Bir farkı olacağını sanmıyorum.
Bendeki dandik ama daha tık demedi Bu gün Aydın'a giderken hem arabayı çalıştırdım hem tekerleri şişirdim malum araba yatıyor (99 model ama KM daha 170 bin bile olmadı),elimde metal ölçü çubuğu var onunla da kontrol ediyorum ,unutmazsam yarın çubuğun foto atayımBütçeyi arttırıp Michelin almaya değer mi yoksa Mioji yeterli olur mu ?
Valla ben bir tane alacağım ama karar veremedimBendeki dandik ama daha tık demedi Bu gün Aydın'a giderken hem arabayı çalıştırdım hem tekerleri şişirdim malum araba yatıyor (99 model ama KM daha 170 bin bile olmadı),elimde metal ölçü çubuğu var onunla da kontrol ediyorum ,unutmazsam yarın çubuğun foto atayım
Bende alacağım, karar aşamasındayım. Düşünüyorum halaaaaa.....Valla ben bir tane alacağım ama karar veremedim
İnternetten Mioji alacağım galiba.3 harfli marketlerde satılanlardan almayın da ne yaparsanız yapın.
Kabloyla uğraşmak istemiyorum diyorsan şarjlı olanı tercih et.İnternetten Mioji alacağım galiba.
Çok mantıklı aslında, bu detayı verdiğin iyi oldu.Kabloyla uğraşmak istemiyorum diyorsan şarjlı olanı tercih et.
Mioji 10s plus powerbank özelliği vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim teknik özelliklere tekrardan bakmam lazım.Çok mantıklı aslında, bu detayı verdiğin iyi oldu.
Batarya olsa bile zayıf kalıyor, şişiremiyor diyorlar. Yine de 12v sokete takmak gerekiyor benim anladığım.Çok mantıklı aslında, bu detayı verdiğin iyi oldu.
Aslında daha önce içini açmış olduğum için söyleyebiliyorum, doğru batarya uygulamasıyla o motorları çalıştırmak için çok yüksek bir akım değerine sahip olmak gerekli değil. Çünkü piston çapı neredeyse 2 - 2.5 cm olan bir motorun elektrik motoru tarafından çalıştırılması esasına dayanıyor. Sanıyorum silindir yüksekliği de 6-8 cm civarı birşeydi.Batarya olsa bile zayıf kalıyor, şişiremiyor diyorlar. Yine de 12v sokete takmak gerekiyor benim anladığım.