Lastik İçin Hava Pompası

1Mioji 10S. Evet kendi ucuyla hafif bastırınca lastik basıncı düşer.
Bütçeyi arttırıp Michelin almaya değer mi yoksa Mioji yeterli olur mu ?

Bütçeyi arttırıp Michelin almaya değer mi yoksa Mioji yeterli olur mu ?
Bendeki dandik ama daha tık demedi :) Bu gün Aydın'a giderken hem arabayı çalıştırdım hem tekerleri şişirdim malum araba yatıyor (99 model ama KM daha 170 bin bile olmadı),elimde metal ölçü çubuğu var onunla da kontrol ediyorum ,unutmazsam yarın çubuğun foto atayım :ok

Bendeki dandik ama daha tık demedi :) Bu gün Aydın'a giderken hem arabayı çalıştırdım hem tekerleri şişirdim malum araba yatıyor (99 model ama KM daha 170 bin bile olmadı),elimde metal ölçü çubuğu var onunla da kontrol ediyorum ,unutmazsam yarın çubuğun foto atayım :ok
Valla ben bir tane alacağım ama karar veremedim 🙂

3 harfli marketlerde satılanlardan almayın da ne yaparsanız yapın.

Kabloyla uğraşmak istemiyorum diyorsan şarjlı olanı tercih et.
Çok mantıklı aslında, bu detayı verdiğin iyi oldu.

Çok mantıklı aslında, bu detayı verdiğin iyi oldu.
Mioji 10s plus powerbank özelliği vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim teknik özelliklere tekrardan bakmam lazım.
Fener özelliği zaten standart.

Bu arada Powerbank akü takviye cihazı projesi aklımda.
Hazır mı alsam kendim mi yapsam bilemedim.

Batarya olsa bile zayıf kalıyor, şişiremiyor diyorlar. Yine de 12v sokete takmak gerekiyor benim anladığım.
Aslında daha önce içini açmış olduğum için söyleyebiliyorum, doğru batarya uygulamasıyla o motorları çalıştırmak için çok yüksek bir akım değerine sahip olmak gerekli değil. Çünkü piston çapı neredeyse 2 - 2.5 cm olan bir motorun elektrik motoru tarafından çalıştırılması esasına dayanıyor. Sanıyorum silindir yüksekliği de 6-8 cm civarı birşeydi.

2017 yılında 35 liraya aldığım cihazın iç kısmı. Sadece büyük dişli plastik. O zamanlar aldığıma pişman olmuştum çünkü otomobil lastiğini şişirmek için krikoya kaldırıp yapılmalı. Bisiklet, motosiklet için sıkıntı yok.

P51004-113513.jpg
P51004-113633.jpg
P51004-113658.jpg

Geri
Üst Alt