teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Yarın unutmazsam ben de açıp bakayım
Bu arada güle güle kullan -ki zaten kullanıyorsun-
Yarın unutmazsam ben de açıp bakayım
MC12264İçi açılan ürün hangisi
Michelin MC12264 mü yoksa
Michelin MC12266 mı?
hiç duymadım. bu özellik basit sistemi çok daha komplike hale getirecektir.Lastik pompaları hk. sorum olacak
Hali hazırda lastiğim şişik ve 34psi ayarladım diyelim. İçerisinde 32psi olduğunu anlayıp 2psi basıp bırakıyor mu?
Birde benzinlikte 36 bastık diyelim ve 32psi istiyorum. 36 olduğunu anlayıp 4psi düşürüyor mu?
Lastik pompaları hk. sorum olacak
Hali hazırda lastiğim şişik ve 34psi ayarladım diyelim. İçerisinde 32psi olduğunu anlayıp 2psi basıp bırakıyor mu?
Birde benzinlikte 36 bastık diyelim ve 32psi istiyorum. 36 olduğunu anlayıp 4psi düşürüyor mu?
hiç duymadım. bu özellik basit sistemi çok daha komplike hale getirecektir.
Benzinlikte önleri 35 arkaları 33 vuruyorum.O zaman pek de iş gören cihazlar değiller anladığım kadarıyla.
Benim alma amacım lastiklerim hep 34, 33psi olsun mesela. Benzinlikteki aletler kalibresiz olunca ne bastığı anlaşılmıyor.
Benzinlikte 34 hava vurduktan sonra, bu aletler ile kontrol edip düzeltmesini bekliyorum.
Benzinlikte önleri 35 arkaları 33 vuruyorum.
Evde gelip lastik soğuduktan bir müddet sonra
basınçlı kontrol ediyorum atıyorum önler 36 çıktı.
Lastiği hafif indirip 34 çekiyorum sonra bendeki pompayla 35 yapıyorum.
Hava doldurma ucuyla hafif bastırıyorum.İndirme işini tornavida ile mi yapıyorsun?
Mioji 10 Pro vardı galiba sizde. Onun ucuyla değil mi?Hava doldurma ucuyla hafif bastırıyorum.
Bana da bir tane lazım, hangisini almak lazım ? Michelin mi Mioji mi yoksa başka bir ürün mü ?
1Mioji 10S. Evet kendi ucuyla hafif bastırınca lastik basıncı düşer.Mioji 10 Pro vardı galiba sizde. Onun ucuyla değil mi?