teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hele benim gibi "kurcalıyıcı çalgıcı " varkenÖyle diyecek birisi bu forumda gezmez
Hele benim gibi "kurcalıyıcı çalgıcı " varkenÖyle diyecek birisi bu forumda gezmez
Açma açmaaa, kesin metaldir ,bendeki uyduruk pompa bile metal ve bakır sargılıyken sizinkliler "AL" olacak değil yaEmrin olur. Açarız hemen.
Elinde kalırsa Sota Başkan burada rahat olEmrin olur. Açarız hemen.
Açma açmaaa, kesin metaldir ,bendeki uyduruk pompa bile metal ve bakır sargılıyken sizinkliler "AL" olacak değil ya
Elinde kalırsa Sota Başkan burada rahat ol
Uygun yazıcı almıştım bakım için açtım içini bakımını yaptım, yazıcı pert olmuş. Kartuşları sattım da verdiğim parayı kurtadım. Bazen işler ters gidiyorÜstat kurt girdi artık. Zaten içini açmadığım malzeme yok. Ya karnı gelir ya sırtı.
Elimde kalırsa başka proje uydururuz elbirliği ile
Uygun yazıcı almıştım bakım için açtım içini bakımını yaptım, yazıcı pert olmuş. Kartuşları sattım da verdiğim parayı kurtadım. Bazen işler ters gidiyor
Eline Sağlık hocam Metal gövde bakır sargı metal dişli baya kaliteli iş görür bu
Eline Sağlık hocam Metal gövde bakır sargı metal dişli baya kaliteli iş görür bu
Malzemesi kaliteli metal dişli olması ömrünü uzatır. Plastik dişli olsaydı şimdiye kadar 20 kere bozulmuştu.Yazın her hafta kışın da ayda bir kullanıyorum lastikleri kontrol amaçlı. Bir kaç sefer tamamen inmiş lastik şişirdik. Bot, top, hava yatağında falan kullandık. Yaklaşık 5 sene olacak tık demedi.
Eline sağlık hocam, bu iyi oldu