330tl aldı indirim gelirse bize bindirim oluyor yakıt alma işide kumara döndüAkşam zam geliyor diye depoyu yine gırtlağına kadar doldurdum. Bindirim indirime döndü. Yine bize kaçtıGel de bu piyasada herhangi bir şeye güven
![]()
330tl aldı indirim gelirse bize bindirim oluyor yakıt alma işide kumara döndüAkşam zam geliyor diye depoyu yine gırtlağına kadar doldurdum. Bindirim indirime döndü. Yine bize kaçtıGel de bu piyasada herhangi bir şeye güven
![]()
Yatırım tavsiyesi değildir diyelim deBunlar suni düşüşler konuşma ile bu iş olmaz arkada reel işlem olması lazım.Bu iş pek hayırlı değil büyük bir satım ve sonra alım yapılıyor pump and down yapılıyor sanırım. Ben de döviz altın ve fon yatırımı var sadece döviz yada altın yani tek kaleme yatırım yapmak mantıklı değil sepet yapmak her zaman iyidir.Fonlarında getirileri iyi.ytd

Hayatımda ilk defa, ''zam gelecek'' diye gidip depo doldurmuştum ben deAkşam zam geliyor diye depoyu yine gırtlağına kadar doldurdum. Bindirim indirime döndü. Yine bize kaçtıGel de bu piyasada herhangi bir şeye güven
![]()

En son 13 lira mı olacaktı ?.Bu gece yapılacak akaryakıt zamları iptal edilmiş yine gol yedik![]()
12 küsür olcaktı olmadıEn son 13 lira mı olacaktı ?.

Aslında 10tl Psikolojik sınırı geçince inanın bu şekilde üdşünmüştük gerçekten. Çünkü belli bir noktadan sonra disiplini kalmıyor artık.Bir yerden sonra rakamların önemi kalmıyor. Ha bir eksik ha bir fazla![]()
gerek yok ama sen bilirsin demiştim galiba ?Hayatımda ilk defa, ''zam gelecek'' diye gidip depo doldurmuştum ben de![]()