Koronavirüs maalesef Türkiye'de de tespit edildi.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Güncelleme : Videoyu Oytun Erbaş hakkında yazılanlar nedeniyle kaldırdım, bilginiz olsun.

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
imagesc660f36124025432.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Yurtdışındaki türkleri getiren
havayolları personeline (Pilot,hostes,kabin amiri) Maske ve Eldiven kullanımı neden yasak bilgisi olan var mi.

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Malesef ilk kaybı verdik. 89 yaşında. Pozitif vaka sayısı 98
Allah rahmet etsin.

89, standart ve hatta ortalama yaşam değerinin üzerinde bir yaş değeri. Bu ölümü adlandırmaya gerek yok bence. "ecel" demek daha doğru olur. Kimin ne kadar yaşayacağını Allah bilir ama merhumun vadesi gelmiş zaten. Virüsün etkileyeceği genç yaş ölümü daha vahim olur zannımca. (40 yaşında vefat edilmesi gibi. 89 a kadar yaşayabilecekken, çaresiz bi şekilde, el kol bağlı, günden güne bittiğini izleyerek ölmek...)

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
Dün tv haberlerde gösterdi .. Amerikan kıroları (Redneck) silah kuyruğuna girmiş.. Bu demektir ki ilk fırsatta birbirlerini dütleyecekler..

Son düzenleme:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
ELDİVEN GİYİLMELİ Mİ?

* Hayır. Eldiven, sadece sağlık çalışanları tarafından hastanın bakımı ve muayenesi sırasında kullanılır. Sağlık çalışanları dışındaki kişiler eldiven kullanmamalıdır. Bunun en önemli nedeni, eldivenlerin uygun şekilde kullanılmadığı durumda hastalığın daha çok yayılmasına neden olmasıdır.

* Eldivenlerin uygun kullanımı, sağlık çalışanlarına verilen eğitimlerle sağlanmaktadır. Sağlık çalışanları dışındaki kişilerin eldiven kullanması uygun değildir.

**Tabibler birliginin aciklamasi

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33
Tamamdır kardeşim. Sen nasılsın bu arada? İstanbul kalabalık memleket, dikkat et lütfen kendine.
İstanbul bomboş abi :) Trafik yok insan yok :))))) Çoğu şirket evden çalıştırıyor. Bizim işlerde gündemden dolayı patatese bağlıyor.Bikaç güne izne ayrılırız diye planlıyorum.O konuda whatsapptan yazdım.

Geri
Üst Alt