- 23 Kas 2017
- 20,969
Güncelleme : Videoyu Oytun Erbaş hakkında yazılanlar nedeniyle kaldırdım, bilginiz olsun.
Son düzenleme:
Allah rahmet etsin.Malesef ilk kaybı verdik. 89 yaşında. Pozitif vaka sayısı 98
Her 5 dakikada bir reklam yahu ayıp******
Bu konuda bilgi edinebildin mi kardeşim?Yurtdışındaki türkleri getiren
havayolları personeline (Pilot,hostes,kabin amiri) Maske ve Eldiven kullanımı neden yasak bilgisi olan var mi.
Tarık senin her yerde kulağın var, Ahmetin bahsettiği bu havayolu personeli pilotlarına vs eldiven ve maskenin yasak olma sebebini biliyormusun?Malesef ilk kaybı verdik. 89 yaşında. Pozitif vaka sayısı 98
En son gelen ekip kullanmış (e bi zahmet) nedenini bekliyorum bende sordum abiTarık senin her yerde kulağın var, Ahmetin bahsettiği bu havayolu personeli pilotlarına vs eldiven ve maskenin yasak olma sebebini biliyormusun?
Tamamdır kardeşim. Sen nasılsın bu arada? İstanbul kalabalık memleket, dikkat et lütfen kendine.En son gelen ekip kullanmış (e bi zahmet) nedenini bekliyorum bende sordum abi
İstanbul bomboş abi Trafik yok insan yok )))) Çoğu şirket evden çalıştırıyor. Bizim işlerde gündemden dolayı patatese bağlıyor.Bikaç güne izne ayrılırız diye planlıyorum.O konuda whatsapptan yazdım.Tamamdır kardeşim. Sen nasılsın bu arada? İstanbul kalabalık memleket, dikkat et lütfen kendine.