Kök Yazılım Yüklerken Hata :(

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
adresinizi paylasirsaniz alip direk sizin adresinize göndertebilirim.cinden gelecek biraz uzun sürebilir
Çok teşekkür ederim,takıldım sadece inan,CP2102 olan var elimde,hiç kullanmadım gerçi onu,genelde PL serisini kullanıyorum ama uydu alıcılarında deneyeyim birgün hatta yarın :)
Ona uygun skart kabloda yaptım tv için,ama bazen flash dump alınırken nedense siliyor ya,işte bu yüzden denemedim tvde,bu cp2102 yi ama yarın mutlaka uyduda denerim:)

Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
415
Bende uzun yıllar önce LG dvd playerde yaşadım anlattığın sorun gibi bir sıkıntıyı,(o zaman da bu cihazın yazılımıyla oynuyordum,herzamanki gibi -mtk işlemci- )
ve işin garibi o yıllar samsung(idi sanırım) telefonun data kablosuyla çözmüştüm işi,daha yeni attım o kabloyu,üzerindeki pl chip bozuk görünüyordu,ama tv kartına yapılacak işlem biraz farklı görünüyor,genelde eprom sökülüp tekrar programlanıyor,ben amatörce programlamayı tvde yapmadım, ama uydu alıcılarında çokça rs232 ile attım,daha şimdi bu yazıyı yazarken yazılım atılıyordu :)
Mb95 kart 2 flash bellekli var,birisi 1,diğeri 2 mb' liktir,bunu yine bu forumda fotoğraflı belirtmiştim bir konuda,genelde hata buradan kaynaklanıyor diye düşünüyorum,çünkü kullanıcı MB95 yazısını görünce tabiri caizse "pat" diye yüklüyor,ayrıca elektriksel olarak o kadar duyarlıki,minicik dalgalanmada kesinlikle flash uçuyor ,tabii bu benim fikrimdir,yaşanan olaylarda toparladığım çökme bilgileri bunları verdi bana,mesela ben 9090 tvye sharptan tut çok farklı,bizde bilnmeyen marka yazılımlarını da attım,ama banamısın demedi hiç,kiminde ekran ters döndü,kiminde renkler ,ama her türlü usb ile kendi yazılımına döndüm,mb95 olsaydı kesin kart elimde kalırdı, (işte o zaman oynardım kartla :) )
Servis ne alır bilmiyorum ama tvnin skart girişi aynı zamanda rx-tx girişidir,fakat ne ile atılır yazılım bilmiyorum,bir ara cp diye programlayıcı deniliyordu,onu da aldım ama yükleme programı hangisidir inan bilmiyorum,servis elindeki DB9 denilen aletle yapıyor bu işi,ama "ben bir bakayım,en azından deniyeyim" diyorsan sana bu kartın servis manuelini göndereyim,elinde bulunsun :)

Makbule geçer :)

Kart değişimi yapacağız. Birebir aynısı takacağımız kart. Kartı takıp TV'yi açtıktan sonra yeni kartın panelle arasında bir husumet kızgınlık kavga dövüş olmaz değil mi :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Makbule geçer :)

Kart değişimi yapacağız. Birebir aynısı takacağımız kart. Kartı takıp TV'yi açtıktan sonra yeni kartın panelle arasında bir husumet kızgınlık kavga dövüş olmaz değil mi :)
Kart için sevgili hosbulduk ve fikoloji cevapladı zaten :)

Ben sana MB95 servis linkini vereyim(ziyaretçiler pat diye indirmesin diyerek "beğen" olarak ayarladım,kusura bakma) :ok :

Son düzenleme:
Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
415
Kart için sevgili hosbulduk ve fikoloji cevapladı zaten :)

Ben sana MB95 servis linkini vereyim(ziyaretçiler pat diye indirmesin diyerek "beğen" olarak ayarladım,kusura bakma) :ok :

[Gizli İçerik]

Birebir aynı derken kodlardan bahsetmiştim zaten :)

Kusur olur mu estağfurullah :) Lakin saklı sandıklarımız sandığımız kadar giz değil :)

Maile bilgi gelirken saklanmadan düşüyor içerik.

Geri
Üst Alt