Kök Yazılım Yüklerken Hata :(

Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
415
İyi geceler dilerim arkadaşlar

Kök yazılım yüklerken ışık hızlı yanıp söndükten sonra OK'dan elimi çekmem gerekiyordu ama o anki dalgınlıkla çekmedim uzun süre hızlı yanı söndü sonra durdu. İşlemi doğru yapabilmek adına tekrar fişten çekip OK'a basılı tutarak fişe taktım ama bu defa hızlı yanıp sönme safhasına geçmiyor öylece kalıyor.

Nasıl düzeltebilirim :( ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Modeli neydi tvnin ,yani kart numarası desem daha doğru olurdu :) ,olayın "kumandanın geç bırakılması" olarak sanmıyorum,ama kart numarası ile yüklediğin yazılımı yaz bakalım,birde farklı usb ilede dene,veya aynı belleğe format atıp da tekrar dene bakalım.

Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
415
Modeli neydi tvnin ,yani kart numarası desem daha doğru olurdu :) ,olayın "kumandanın geç bırakılması" olarak sanmıyorum,ama kart numarası ile yüklediğin yazılımı yaz bakalım,birde farklı usb ilede dene,veya aynı belleğe format atıp da tekrar dene bakalım.

SEG marka 17MB95

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
En riskli karttır,yani bugüne kadar gördüğüm en riskli kartlardan biri hatta teki,peki yazılımı nereden bulmuştun,buradan kaldırıldı yazılım çünkü,işin aslı MB95 okuyunca "tüh" dediğimi de belirteyim sevgili Müşteki ,bayağı uğraştıracak çünkü.

Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
415
En riskli karttır,yani bugüne kadar gördüğüm en riskli kartlardan biri hatta teki,peki yazılımı nereden bulmuştun,buradan kaldırıldı yazılım çünkü,işin aslı MB95 okuyunca "tüh" dediğimi de belirteyim sevgili Müşteki ,bayağı uğraştıracak çünkü.

Önceden indirdiklerimden bir tanesiydi. Şuan mavi led hiçbir şekilde yanmıyor.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Gecmis olsun.mb95 vestelin en kaprisli ,hassas kartidir maalesef.Büyük ihtimalle islem tamamlanmadan fisi cektiginiz icin anakartiniz bozulmus olabilir(aynisi benimde basima gelmisdi).Normalde islem süresi 2 dakika icinde bitiyor.Ben yeni kart takarak cözmüstüm sorunu.

Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
415
Gecmis olsun.mb95 vestelin en kaprisli ,hassas kartidir maalesef.Büyük ihtimalle islem tamamlanmadan fisi cektiginiz icin anakartiniz bozulmus olabilir(aynisi benimde basima gelmisdi).Normalde islem süresi 2 dakika icinde bitiyor.Ben yeni kart takarak cözmüstüm sorunu.

17MB95M yazan anakartı internetten alsam sorunsuz çalışabilir mi acaba?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
sizdeki anakarttaki seri numaraya bakarak alirsaniz uyum konusunda sorun yasamazsiniz diye düsünüyorum.Ben mb95 ve mb95m kartlara mb110 ve mb97 taktim ama bir kac denemenin sonucunda uygun kartlari buldum.Mutlaka dikkat edilmesi gereken bir nokta kablo baglantilarinin sizin tv nize uyumlu olmasi,yani kasayi acip görmeniz lazim.Bazen ayni model anakartlarda bile kablo baglantilari farkli olabiliyor.

Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
415
sizdeki anakarttaki seri numaraya bakarak alirsaniz uyum konusunda sorun yasamazsiniz diye düsünüyorum.Ben mb95 ve mb95m kartlara mb110 ve mb97 taktim ama bir kac denemenin sonucunda uygun kartlari buldum.Mutlaka dikkat edilmesi gereken bir nokta kablo baglantilarinin sizin tv nize uyumlu olmasi,yani kasayi acip görmeniz lazim.Bazen ayni model anakartlarda bile kablo baglantilari farkli olabiliyor.

N11'deki kartlar benim cihazla uyumlu mudur acaba?

Üstad bakma fırsatınız olursa bilgilerinizden istifade etmek isterim. Adem Helvacı Adem Helvacı

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
selam bu işlemi en garanti şekilde şöyle yapınız;
ana kart barkodu üzerinde aşağıdaki görseli dikkate alarak sizin mevcut kartın kırmızı ile işaretlediğim alandaki kodu google yazarak ana kart aratınız.

Adsiz2552263858debe83.png

orjinal kartınız olur

Geri
Üst Alt