Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,463
O parayi o makinaya baglama yazik edersin.Açıkçası Midea yıl almasanız bile teknik servis ve yedek parça açısından ne yaşarsınız bilemiyorum, ben online bir iki işlerini yaparken markayı tanıdım, firmanın çok soğuk ve çok sıcak iklimlere özel üretim yaptığını filan gördüm . Birde benzer özelliklerdeki diğer üst segment bilinen markalar, fiyat açısından bu markanın çok üstündeydi. Yalnız bu kıyaslamayı premium üst segment için yazıyorum. Orta sınıf, klimaların hiçbiri arasında fark yok , belki mideanın hava filtreleme tekonolojisi daha özel, o farklıdır.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol..
Müşteri deneyimi aktarırsam yazlıkta Bosch markada bir kart sorunu yaşandı, Bosch'un çözmek için uğraşmadığı sorunu bu firma çözdü. İstanbul içi arkadaşım 2 adet amcasına aldırmış çok memnunlardı. Kendim içinde gelecek yıl almayı planladığım ürün şuZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu Türkiyedeki en üst segment modeli , aynı özelliklerde başka bir markaya bakarsanız, tahminen fiyata artı 2000 -3000 eklenecektir. saygılarımla iyi akşamlar.
Evimdeki 4 klimadan biri
Midea Mission.
Bosch sorununu çözememesi ayri bir talihsizlik ki belki sizde bilirsiniz.
Bosch üretici firma değildir.
Bosch çoğu firma gibi klimalarını Midea üretmemekte.