Önemli Klima Tavsiye 2026

Abi alt segment klima markaları bile en az 3 yıl garanti verirken Bosch klimalarına sadece 2 yıl garanti veriyor. Sırf bu yüzden tercihim diğer markalara kayıyor. 2 yıl garanti mi olur ya

bosch 3000i 12000 28500TL 2 YIL GARANTİ
samsung windfree premium 12000 31500TL 6 YIL GARANTİ

Bu durumda samsung daha cazip gelmiyor mu , siz olsanız hangisini alırsınız. Samsungun fiyatları biraz düştüğünde almayı planlıyorum.

18lik makinaları yüksekliği ortalama 33/37 civarı gelir LG 18lik 35cm o alana sıfır şekilde girer fakat istenen bir durum değildir. 12lik makinanında yüksekliği 30cm
Peki 12 lik lerde wifi mutlaka olacak şekilde tavsiyeniz ne olurdu hocam

Peki 12 lik lerde wifi mutlaka olacak şekilde tavsiyeniz ne olurdu hocam
yeni nesil makinalar tasarruf üzerine kurulu ortamı yavaş yavaş ısıtıp-soğutur. Bizim milletimiz açar açmaz soğutsun ister faturada yüksek gelince bela okur.
koyarsın içeriye termometre ayarların 24-25 derece beklersin yavaş yavaş elektriği koklayarak istediğin dereceye getirdiğini görürsün

PC12SQ işini görür fakat kapıyı açık bırakırım dersen yetersiz kalabilir 7/24 çalıştırırsan o zaman iş görebilir.

Abi alt segment klima markaları bile en az 3 yıl garanti verirken Bosch klimalarına sadece 2 yıl garanti veriyor. Sırf bu yüzden tercihim diğer markalara kayıyor. 2 yıl garanti mi olur ya

bosch 3000i 12000 28500TL 2 YIL GARANTİ
samsung windfree premium 12000 31500TL 6 YIL GARANTİ

Bu durumda samsung daha cazip gelmiyor mu , siz olsanız hangisini alırsınız. Samsungun fiyatları biraz düştüğünde almayı planlıyorum.
kurumsal firmanın uzun garantisine güvenirim keza Samsunglarda eskisi gibi patladı çatladı delindi gaz kaçırdı şikayetleri artık okumuyoruz.

Herkese iyi akşamlar. Yeni aldığım evin salonuna klima taktırmak istiyorum. Salonda genelde eşimle oturuyoruz. Yılda birkaç kez misafir ye gelir ya gelmez. Gree'nin sitesindeki klima seçici menüsü, bana 24.000btu klima almamı öneriyor. Baktığım diğer sitelerin çoğu 18.000 btu'nun yeterli olacağını söylüyor. Odanın özelliklerini verip, bir de sizlerin görüşünü almak istedim.

Yer: İstanbul
Oda :38m²
Cephe: Doğu
Çift camlı 12 m² cam alanı var.
Bina yalıtım iyi.
Tavan yüksekliği: 260 cm

Gree ya da midea için model de önerebilirseniz sevinirim.

Değerli dostlar, bu mesajımdan sonra çeşitli firmalarla irtibarata geçtim. Gree firmasında airy ürünü sadece 18.000 btu geldiği ve forumdan bir arkadaşın hatalı montaj için 6 ay boyunca gree firmasıyla yaşadığı sorunu okuduğum için vazgeçtim.

Arçelik tarafında ürünlerin kalite ve soğutması ile ilgili çok şikayet okudum.

Mitsubishi'de 24.000 btu fiyat olarak bütçemin çok üstündeydi. Ancak şartları zorlayıp almak istesemde, hem müşteri hizmetlerinden keşif hizmeti almak için 3 gün yazışmak zorunda kalmam, hem de 3. günün sonunda beni arayan bozuk şiveli servisin eve gelmek yerine, "18.000 btu sizin oraya yeter" şeklindeki söylemi beni markadan iyice soğuttu.

Son olarak Midea'ya baktım. Yetkili servisi alaska iklimlendirmedeki yetkililer hem son derece profesyonelce davrandılar, hem de whatsapp'dan tüm sorularıma bıkmadan iki gün boyunca cevap verdiler sağolsunlar. Ayrıca klimalarına 8 yıl garanti de verdiklerini öğrenince, bugün itibariyle Midea All Easy Pro 24.000 btu siparişi verdim. Umarım teslimat, kurulum ve kullanım süreçlerinde de benzer memnuniyeti yaşamaya devam ederim. Ürün kullanımım sonrasında tekrar buradan incelemelerimi gönderirim.

Bugün itibariyle ben de Midea All Easy Pro 24.000 btu siparişi verdim. Umarım teslimat, kurulum ve kullanım süreçlerinde de benzer memnuniyeti yaşamaya devam ederim. Ürün kullanımım sonrasında tekrar buradan incelemelerimi gönderirim.
istanbulda 38m2 alana All Easy rahat rahat yeter. Büyük şehirlerde Midea servis hizmetinden memnun kalırsınız.

istanbulda 38m2 alana All Easy rahat rahat yeter. Büyük şehirlerde Midea servis hizmetinden memnun kalırsınız.

İnşallah dediğiniz gibi olur. Satış sonrası deneyimlerimi de burada paylaşmaya devam edeceğim.

Geri
Üst Alt