Önemli Klima Tavsiye 2026

Üstadların desteklerini bekliyorum..

İyi günler. Ankara sıcağıda çekilmez bir hal aldığı için klima almayı düşünüyorum ama hiç bir bilgim yok. Salona bağlatıcam. Evim en üst kat, salon doğu cephe, pek güneş almıyor. Tek duvarda üç kanatlı boydan boya pimapen cam var. Camın dışı Fransız balkon, dış üniteyi oiraya bağlatmayı düşünüyorum. Evin izolasyonu iyi, çatıda da izocam var. Salon 24 metrekare. Kaç btu almalıyım ve ne marka almalıyım. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
normalde en üst katlara bir üst kapasiteyi tasviye ederim ama sizin yalıtım durumunuz iyi olduğu için ayrıca iç anadoluda nem problemin az oluğu düşünüldüğünde 3.5kw 12000btu cihazlar işini görür.

LG, Midea gözatın fiyat olarak hangisi düşükse onu tercih edebilirsiniz.

normalde en üst katlara bir üst kapasiteyi tasviye ederim ama sizin yalıtım durumunuz iyi olduğu için ayrıca iç anadoluda nem problemin az oluğu düşünüldüğünde 3.5kw 12000btu cihazlar işini görür.

LG, Midea gözatın fiyat olarak hangisi düşükse onu tercih edebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim cevabınız için önereceğiniz cihazlar bu ikisimidir. Bilinen marka diye bosch veya viesmann araştırıyordum ama,hatta bir arkadaş viesmann aldı, dediğiniz markalara yoğunlaşayım. Tecrübe önemli benim için.

Çok teşekkür ederim cevabınız için önereceğiniz cihazlar bu ikisimidir. Bilinen marka diye bosch veya viesmann araştırıyordum ama,hatta bir arkadaş viesmann aldı, dediğiniz markalara yoğunlaşayım. Tecrübe önemli benim için.
bosch, viesmann üretici firmalar değildir gider çin'e Haier, Gree, Midea, Aux firmalarına bana şu kalite makina üret der yani kalite firmanın verdiği ürün başına fiyat kadardır fakat ana firmalar kendi markalı ürünlerinde belirli kalitenin altında ürün çıkarmaz.

Bosch Midea üretiyor ama Viesmann emin değilim çoklu üretim yaptırıyor olabilir.

Geri
Üst Alt