B Çevrimdışı

BENSALM

Aktif Üye
21 Eki 2021
53
55
Sunu artık net söyliyim midea xrem saw 12bin kilima kullaniyorum otomatik modda genelde bu aralar ısıtmada kullanıyorum dıs unitede ısıtmada biraz ses yapiyor sonra sessiz ben gerek yaz gerek kışın kullanıyorum memnunum elektrik çok az yakıyor rahatlıkla soyliyebilirim

17669557759363454149286345152568.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,987
Sunu artık net söyliyim midea xrem saw 12bin kilima kullaniyorum otomatik modda genelde bu aralar ısıtmada kullanıyorum dıs unitede ısıtmada biraz ses yapiyor sonra sessiz ben gerek yaz gerek kışın kullanıyorum memnunum elektrik çok az yakıyor rahatlıkla soyliyebilirim

17669557759363454149286345152568.jpg
midea ve üretimleri makinalar genel olarak zaten tüketim konusunda iyidirler. Benim sitemim F/P olması gereken modellerin Premium olarak fiyatlandırılması.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,987
İkinci LG PC18SQ cihazımızın montaji dün yapıldı.
Evdeki tüm klimarı LG dual serisini çevireceğim gibi :kiskis

Screenshot_20260104_193316_LG-ThinQ.jpg

D Çevrimdışı

Dardanos

Yeni Üye
10 Kas 2019
39
Merhabalar,

İstanbul anadolu yakasında, doğu ve güney cepheli, ara kat dairemdeki salona klima taktırmak istiyorum. Kabaca krokisi aşağıdaki gibi. pencerelerden birisi fransız pencere tipinde, doğu cepheye bakan, güneye bakan diğeri normal tip pencere. Balkona inşaat sırasında klima montajına yönelik bazı hazırlıklar yapılmış. Dış ünite ile iç ünite arası yok ama duvara ayarlar takılmış, gider hazırlanmış, elektrik hattı çekilmiş falan.

Genelde soğutma amaçlı kullanılacak, ortak ısınma çalışmadığında belki yılda bir kaç gün ısınma amaçlı da kullanılabilir. evin diğer odalarına da az da olsa serinlik giderse çok da güzel olur. soğutma istemiyorum. gece saatlerinde sıcaklığı hafif kırsa yeterli. Maliyet konusunda ise cihaz uçsun kaçsın yada ucuz olsun idare etsinden ziyade, fiyat performansın optimum olduğu cihazı bulmak isterim.

Bu bilgiler ışığında bana 12000 bu yeterli gelir mi? Marka-model olarak LG dualcool + yanında öneriniz olur mu?

salon-kroki.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,987
Merhabalar,

İstanbul anadolu yakasında, doğu ve güney cepheli, ara kat dairemdeki salona klima taktırmak istiyorum. Kabaca krokisi aşağıdaki gibi. pencerelerden birisi fransız pencere tipinde, doğu cepheye bakan, güneye bakan diğeri normal tip pencere. Balkona inşaat sırasında klima montajına yönelik bazı hazırlıklar yapılmış. Dış ünite ile iç ünite arası yok ama duvara ayarlar takılmış, gider hazırlanmış, elektrik hattı çekilmiş falan.

Genelde soğutma amaçlı kullanılacak, ortak ısınma çalışmadığında belki yılda bir kaç gün ısınma amaçlı da kullanılabilir. evin diğer odalarına da az da olsa serinlik giderse çok da güzel olur. soğutma istemiyorum. gece saatlerinde sıcaklığı hafif kırsa yeterli. Maliyet konusunda ise cihaz uçsun kaçsın yada ucuz olsun idare etsinden ziyade, fiyat performansın optimum olduğu cihazı bulmak isterim.

Bu bilgiler ışığında bana 12000 bu yeterli gelir mi? Marka-model olarak LG dualcool + yanında öneriniz olur mu?

salon-kroki.jpg
kapıyı direk görecek şekilde montaj yapılabilseydi diğer odalara daha rahat etki ederdi ama fransız balkon zorluk çıkarabilir.
Fotoğraf yükleme şansın var mı.?

D Çevrimdışı

Dardanos

Yeni Üye
10 Kas 2019
39
Salon kapısından çektiğim fotoğraf aşağıdaki gibi. İç ünitenin kapının karşısına monte edilmesi biraz zor gibi. boru hattının geçebileceği yerde perde ve korniş var.

salonf9eb405f3b1a56a3.jpg

K Çevrimiçi

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
199
23
Ilk defa duydum çağır kartı değiştirsinler.
Kronik ya 3 klimanın 3 nde de var adem bey söylemişti sanırım lg motorlu arcelik klimalar da da mı var demişti öyle bir şey demişti

Herkes duymuyor bu arada evde sadece ben duyuyorum ama videoya alsam alırım sesi kulağınızı dayayıp dinleyin sizde duyarsınız belki 3 klimanın 3 ne de akıllı sigorta düşünüyorum tomzn aliexpress de 1000tl suan alır kendim takarım

Geri
Üst Alt