metelixiz Çevrimdışı

metelixiz

Aktif Üye
23 May 2018
64
38
Bu modellerde iyonizer ve ultroviole bulunmuyor. Bu donanıma sahip en uygun cihaz LG sirius modeli inceleyin tekrardan konuşalım
Siz bunu yazmadan önce Rota Seal aklıma yatmıştı bulunduğum ilde bayiisi de servisi de varmış. Fiyat aldım ellerinde varmış bugünde takabilirlermiş fiyat 29.000 dedi.
Siz yazdıktan sonra LG DUALCOOL™ Sirius 12K BTU Inverter Wi-Fi Klima için burdaki bayiyi aradım 45.000 istediler hocam. Fiyat farkı benim için çok fazla.
Rota sizce üzer mi? Rota olmasa Airfele kayıyordu aklım.

D Çevrimdışı

dgknn89

Yeni Üye
26 Ara 2024
10
37
9000 BTU Alınacak
İlk 3 Sıralamanız Ne Olur ?

TCL Elite / Elite Plus
Kaira Plus
Airfel LTXM25N
Olefini Hitech
Olefini Irigoni
Bosch Climate 2000
Vaillant CLİMAVAIR
ECA Ecotech
Samsung AR35

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,470
Siz bunu yazmadan önce Rota Seal aklıma yatmıştı bulunduğum ilde bayiisi de servisi de varmış. Fiyat aldım ellerinde varmış bugünde takabilirlermiş fiyat 29.000 dedi.
Siz yazdıktan sonra LG DUALCOOL™ Sirius 12K BTU Inverter Wi-Fi Klima için burdaki bayiyi aradım 45.000 istediler hocam. Fiyat farkı benim için çok fazla.
Rota sizce üzer mi? Rota olmasa Airfele kayıyordu aklım.
Kendi sitesinde 38000tl, hepsiburada da 39000tl

Rota ve airfel (midea üretimidir) aynı makinadır.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,470
Hocam LG PC24SQ modelini önermiştin. Ama klima karaborsa 63 bin tl, 55 bin tl, 51 bin tl ama sadece İzmir, bir türlü denk getiremedim :)

Ekstra olarak sadece 24’lük bakıyorum hocam. sizin tavsiyenize göre daha iyi olacak diye düşündüm ama LG bulamadım daikinde tarihi bir fiyatı var neredeyse 2 LG alınır 85lere
İzmirde egeticaret var güvenilir sağlam işletme
Birkaç defa alışverişim oldu yerinde gidip pazarlık yapabilirsin.

I Çevrimdışı

ilkere

Aktif Üye
15 Ağu 2023
52
46

Merhabalar.

Aşağıda yazan modeli montaj dahil 42.000 TL alındı. Soğutma için kullanılacak. Toplam 80m2 ev 20 m2 salon salonda n diğer odalara hava akışı var. Fiyat uygun mu? Bu klima özelinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Daikin Sensira FTXF35F+RXF35F

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

hakankoc431

Yeni Üye
19 Haz 2024
44
39
1 gün dahi kullansanız senelik bakımını aksatmayın. Bakımı aksatılan klimaların sağlık sorunlarına neden olduğunu unutmayın
Öncelikle detaylı temizliği yaptırın baktınız soğutma hala yetersiz kalıyor basıncı kontrol ettirirsiniz.

sayın hocam bizim gibi amatör kullanıcılar için yapılması gerekenleri makale şeklinde yazar mısınız? haftalık filtre temizliği yaptırdım, başka bakım ne zmanları yaptıracam? dış ünite bakımı ne zaman gibi yardımcı olursanız sevinirim.

merhaaba arkadaşlar Sota Sota hocamın yardımlarıyla lg pc24sq klima aldım. 1 aylık kullanım tecrübemi paylaşmak istedim.
evimiz öğleden sonra full güneş alıyor. tek cephe odalar yanyana dizili. ön taraf 17mt balkon .
klima da kullanım sürecinde tek sorunum dış ünite. balkon içine koyduk ,cambalkon pencereleri açsakta balkon sıcak oluyor. balkon dışına alamıyoruz. dış ünite büyük .
klima kullanımda, 24 saat 25 derecede çalışması gerekiyormuş. bunu yaptıktan sonra salon ve odalarda serinlik hissettik. anlık tüketim fan hızı az iken 0,6-0,8 kw arası iken hızlı modda 1,5kw buluyor. jet modda 5dk da 5 derece düşürüyor. acemi klima kullanıcısı olarak memnunum.

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

hardcrss

Aktif Üye
26 May 2021
164
35
20 gündür aralıksız çalışan airfel 18lik var. Elektrik faturası geldi. Bu 20 günde klima 140kw elektrik tüketmiş.

Salon 25m2 ve kapısı hep açık. Diğer oda 10m2 civarında ve kapısı hep açık. 2-3 gündür diğer 10-12 m2 civarındaki oda kapısı da hep açık. Koridorda baya büyük. 26-27 derecede setli.

Ortalamaya vurunca saatlik tüketimi 290w olmuş. Bana iyi geldi.

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
640
20 gündür aralıksız çalışan airfel 18lik var. Elektrik faturası geldi. Bu 20 günde klima 140kw elektrik tüketmiş.

Salon 25m2 ve kapısı hep açık. Diğer oda 10m2 civarında ve kapısı hep açık. 2-3 gündür diğer 10-12 m2 civarındaki oda kapısı da hep açık. Koridorda baya büyük. 26-27 derecede setli.

Ortalamaya vurunca saatlik tüketimi 290w olmuş. Bana iyi geldi.
bende de beko 31830 18,000 btu klima var 9 yıllık klimam

30 m2 çatı katında yazlıkta açık mutfakta 1 aydır 25 / 26 derecede sürekli çalışıyor

günlük tüm ev elektrik ortalama 7 kw

klima için de 7 kw tüketimi var

günde 14 kw elektrikli şofben kullanıyoruz üstelik

7 kw * 30 gün 210 kw klima için gelecek

Geri
Üst Alt