Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,470
Airfel, Daylux, Kaire bu makinaların hepsi Midea tarafından üretilip birbirine denk makinalardır. Baymak oldum olası hep F/P'dir aux tarafından üretiliyor kullanıcı menuniyet iyi durumda.Merhaba yaklaşık 30 m kare salona klima almayı düşünüyorum 18 lik düşünüyorum.Adana Sarıçam güney-doğu cepheli müstakil ev.Biraz araştırma yaptım Midea xtreme save modeli gerek tasarruflu olması gerekse servis ve ürün kalitesi olarak hoşuma gitti.Fakat 18 lik olanı bütçemi aşıyor biraz,18 lik Airfel,Daylux,kaira, baymak gibi markalarımı tavsiye edersiniz yoksa 12 lik Midea işimi görür mü.illaki 18 lik al derseniz diğer markalardan hangisini tavsiye edersiniz çoğunu Midea uretiyormus zaten.Diger odada kullandığım Demirdöküm A5 performans klima vardı biraz sesli çalışıyor ama genel olarak memnunum ama yeni serileri Arçelik üretimi diye okudum o yüzden almaktan vazgeçtim.40 bin liraya kadar 18 lik klima tavsiyesinde bulunan olurda memnun olurum.genellikle soğutma amaçlı olacak
40k altına başka elle tuturlur makina yok
Hole 18lik, Salona 12lik atıp 7/24 çalıştırırsan istediğini elde edersin ama salonda kalabalık misafir ağırlarım dersen 12lik cihaz ve kapının açık oluşu nedeniyle salon biraz sıcak kalabilir.